„Verta užeiti“ – arčiau namų

Šią savaitę J. Brundzos gatvė vėl nušvito naujomis spalvomis, vėjyje siūbavo įvairiaspalviai balionai. J. Brundzos gatvėje – įkurtuvės. Duris atvėrė nauja parduotuvė, smalsuolių akis gundanti trumpu ir paprastu pavadinimu „Verta užeiti“.

Išvydus įvairiaspalvius balionus ir naują, blizgančią iškabą, sunku praeiti pro šalį, neužsukus ir nepasidomėjus, dėl ko gi verta čia užeiti. Patekus į vidų akį patraukia  daugybė įvairiaspalvių, ryškių, blizgių audinių. Rodos, lauke kabantys spalvoti oro balionėliai tebuvo blanki imitacija to, kas laukė viduje.

Pačiame J. Brundzos gatvės daugiabučių viduryje duris atvėrė patalynės parduotuvė. Labiausiai visų užėjusiųjų akis stebino gausus prekių pasirinkimas. Visi kaip susitarę kartojo tuos pačius žodžius: „Kiek čia visko daug“, o vienas kitas pridėdavo ir žodelį „Oho“. Moterims čia tikrai yra iš ko rinktis. Prie įvairiausių patalynės komplektų galima rasti ir užklotų, užvalkalų, pledų. Mėgstančios gražiai papuošti miegamąjį gali pasirinkti ir užuolaidas. Šeimininkės, mėgstančios pavaišinti svečius kava, turės užtrukti, kol iš gausybės įvairiaspalvių staltiesių išsirinks tą vieną, tinkamą uždengti jaukų kavos staliuką, o gal ir visą stalą puotai. Nenorinčios slėpti natūralaus medžio stalo grožio, galės išsirinkti megztų servetėlių, kad garuojančios karštos kavos puodeliai nepakenktų stalo paviršiui. O su kava norintieji sukrimsti sausainėlį, prieš tai nusiplovę rankas galės jas nusišluostyti taip pat šioje parduotuvėje įsigytu minkštu rankšluosčiu. Na, o visos moterys, kurios nenori būti šeimininkėmis arba jau viską įsigijusios, galės čia išsirinkti ir įsigyti tai, kas pagražina bet kurią moterį – rankinuką. Kokia gi moteris gali ilgai ištverti be gražaus ir skoningo rankinuko? Gal ir vyrams bus patogu čia užsukt pro šalį lekiant ir dar prieš vakarienę nudžiuginti savo nuostabiąją šeimininkę. O jeigu nežinos, kuris rankinukas ar pagalvėlė jai patiktų labiausiai, galės pas savo šeimininkę grįžti su dovanų kuponu pasirinktai sumai.

Mintis atverti parduotuvę kilo Gestai Padelskienei. Ji jau 14 metų prekiauja šia produkcija. Per tiek metų ji sukaupė ne tik prekybinės patirties, platų klientų ratą, bet ir kokybiškos produkcijos gamintojų – tiekėjų būrį. Gesta šiandien yra ir „Merkio“ atstovė Prienuose. Patalynę gauna tiesiai iš gamintojų. Tai leidžia ne tik pasiūlyti pirkėjui geros kokybės prekes, bet ir žemas kainas. Jos nuomone, pirkėjai turi būti patenkinti ne tik gaminio kokybe, bet ir jos kaina. Nusprendusi pardavinėti savo prekes pigiai, ji tikisi didesnio žmonių susidomėjimo. Didelės kainos pirkėjus gąsdina. Ne kainomis, o prekių kokybe ji surinko platų klientų ratą. Visi, pas ją ką nors įsigiję, sugrįžta ir dar draugams papasakoja. Dabar pirkėjams bus patogiau – darbo dienomis jie galės užeiti į jaukią parduotuvę, o savaitgaliais atvykstantieji iš toliau galės vėl ją rasti ten pat, kur rasdavo ir anksčiau, – turguje.

Atidarymo proga parduotuvėje buvo taikomos iki 10 proc. nuolaidos visoms prekėms, o iki penktadienio vakaro vyko loterija, kurioje galėjo dalyvauti visi pirkėjai. Šeštadienį 13 val. visi dalyvavusieji loterijoje galės sužinoti, ar jiems pavyko laimėti vieną iš 18 ypač vertingų prizų. Tai pirma, bet ne paskutinė loterija ir akcija. Šios parduotuvės savininkė dar ne kartą padovanos gundančių staigmenų.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close