Pakuočių atliekų surinkimas Prienuose vėluoja dėl techninių nesklandumų – problema sprendžiama

Praėjusios savaitės pabaigoje Prienų rajone turėjo būti vežamos individualių namų gyventojų surinktos pakuočių atliekos. Tačiau nemažai konteinerių liko neištuštintų.

Kaip paaiškėjo, tai įvyko dėl techninių nesklandumų – sugedo atliekas Prienų rajone vežančios bendrovės „Ekonovus“ automobilis.

„Apie kilusią problemą informavę vežėjo atstovai pranešė, kad dėl automobilio gedimo negali pagal grafiką ištuštinti pakuočių atliekų konteinerių, tačiau patikino, kad problema yra sprendžiama ir pakuočių atliekos iš individualių konteinerių bus surinktos ir išvežtos artimiausiu metu“, – sakė Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro Atliekų tvarkymo paslaugų organizavimo ir kontrolės padalinio vadovas Martynas Krasauskas.

Jeigu tai nebus padaryta, vežėjui bus taikomos sutartyje numatytos sankcijos.

ARATC atsiprašo gyventojų už laikinus nepatogumus ir prašo pakuočių konteinerius, kurie pagal grafiką turėjo būti tuštinami liepos 16-17 dienomis, palikti ištrauktus prie kelio – vežėjui nepavykus operatyviai išspręsti problemos, jų ištuštinimu pasirūpins Alytaus regiono atliekų tvarkymo centras, surasdamas kitą vežėją arba atliekas išveždamas pats.

Kilus klausimų dėl konteinerių ištuštinimo, prašome kreiptis į bendrovę „Ekonovus“ tel. 8 319 75599 arba ARATC tel. 8 659 31803.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close