5 priežastys pradėti plaukų šalinimą lazeriu dabar

Dauguma dažnai patiria galvos skausmus, kaip atsikratyti plaukų greitai, be skausmo ir ilgam. Prieš vykstant atostogų ar paprasčiausiai važiuojant išsimaudyti ežere su draugais, dažniausiai turime pasirūpinti, kad plaukų nebūtų, kur jų nepageidaujame. Tai vargina, kainuoja nemažai pinigų, kartais sukelia nepasitikėjimą savimi ir kiekvieną mėnesį atima nemažai laiko, kurį galėtume praleisti kur kas prasmingiau. Viena populiariausių ir visas išvardytas problemas padedanti išspręsti procedūra – plaukų šalinimas lazeriu. Penkios priežastys, kodėl yra verta pasiryžti atlikti lazerinę depiliaciją nieko nelaukiant:

1. Investicija, kuri atsiperka. Pažvelgus į šios procedūros kainas, neretai išsigąstame. Tačiau reikia prisiminti, jog praėjus plaukų šalinimo lazeriu kursą, plaukas yra pašalinamas visam laikui. Tai reiškia, jog ilgainiui sutaupome nemažai pinigų ir, svarbiausia, laiko. Kadangi plaukelis pašalintas, nebereikės kas mėnesį lankytis depiliacijose, pirkti skustukų ar kitų priemonių, skirtų plaukų šalinimui – jis tiesiog nebeataugs.

2. Ilgalaikiai rezultatai. Lazeris sunaikina anageno fazėje (aktyvaus augimo fazėje) esantį plauko folikulą, to pasekoje plaukas visiškai nebeatauga. Dažniausiai, praėjus kursą, rekomenduojama atvykti maždaug vieną kartą per metus palaikomajai procedūrai. Neretai kai kuriems žmonėms ir šios palaikomosios procedūros neprireikia, kadangi depiliuota zona lieka švelni ir be plaukų.

3. Mažesnis skausmas. Palyginus lazerinę depiliaciją su depiliacija vašku ar cukrumi, skausmas lazerinės depiliacijos metu yra bent keletą kartų mažesnis. Žinoma, tai yra individualu, kiekvieno žmogaus skausmo tolerancijos lygis yra skirtingas. Tačiau reikia paminėti, jog dauguma modernių lazerio įrenginių turi įdiegtą šaldymo technologiją. Pavyzdžiui, kai kurių diodinių lazerių antgaliai, kurie liečiasi prie odos, atšąla net iki -10°C. Procedūros metu gali būti jaučiamas tik lengvas dilgčiojimas, o dažniausiai klientai teigia jaučiantys tik vėsumą, bet tikrai ne skausmą!

4. Didesnis pasitikėjimas savimi. Plaukeliai veido ar kitose nepageidaujamose zonose neretai sumažina pasitikėjimą savimi. Kai kurios moterys jaučiasi nepatogiai bendraudamos su kitu žmogumi iš labai arti. Galvoja, kad plaukelius, esančius veido zonoje, visi mato ir aptarinėja. Jaučia nerimą ieškodamos pasiteisinimų, kodėl šiandien negali vykti į baseiną, kadangi plaukai kojų ar bikini zonose nebuvo depiliuoti. O ką jau kalbėti apie nemalonius įprastų depiliacijos būdų reiškinius – įpjovimus, subraižymus, raudonus taškelius ir kitus požymius. Praėjus lazerinės depiliacijos kursą šios problemos išnyksta – išauga pasitikėjimas savimi ir sumažėja kasdienių nepatogumų. Tik atsikėlę esate pasiruošę visiems netikėtiems dienos nuotykiams.

5. Jokių įaugusių plaukelių ir švelni oda. Įaugančių plaukelių problema pasitaiko labai dažnai. Ją sumažinti galima reguliariai atliekant depiliaciją vašku ar cukrumi arba naudojant tam tikras priemones, nors kai kuriems žmonėms šiais atvejais kaip tik padažnėja plaukų įauginėjimas. Lazerinės depiliacijos metu sunaikinamas plauko folikulas. Tai reiškia, kad plaukelis, kuris buvo linkęs įaugti, yra sunaikintas ir nebeataugs niekada. Atlikę jau vos kelias procedūras, daugelis klientų taip pat džiaugiasi ypatingai švelnia ir lygia oda be spuogelių ar kitų nemalonumų.

Taigi, šiuolaikinės medicinos technologijos gali stipriai palengvinti kasdienį gyvenimą. Inovatyviais diodiniais lazeriais atliekama lazerinė depiliacija ne tik neskausminga, bet ir saugi atlikti vasarą, o jau po pirmųjų procedūrų džiaugsitės teigiamais pokyčiais. Tik atkreipkite dėmesį, kad procedūra būtų atliekama licencijuotoje medicinos įstaigoje ir patyrusio personalo!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close