Apdovanoti piešinių konkurso, skirto Motinos dienai, nugalėtojai ir dalyviai

rhdr

Kiekvienais metais su pavasariu, saulės spinduliais, pražydusiais pirmaisiais žiedais atkeliauja ir tradicinis, įkvepiantis kūrybai ir tobulėjimui įkvepiantis Prienų rajono savivaldybės vaikų piešinių konkursas, skirtas Motinos dienai. Šiais metais konkursas jubiliejinis – jau dešimtasis. Konkurso dalyviai buvo kviečiami padovanoti savo mamytėms pavasarinę, saulės pabučiuotą žydinčią pievą.

Konkurse dalyvavo daugiau nei 300 pradinių klasių mokinių ir ikimokyklinių įstaigų ugdytinių iš visų Prienų rajono bendrojo lavinimo mokyklų ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų. Buvo varžomasi dviejose – 3–6 metų ir 7–10 metų amžiaus – grupėse. Nugalėtojus išrinko komisija, balsuoti buvo galima ir „Facebook“ socialiniame tinkle. Nugalėtojų apdovanojimas vyko gegužės 29 d. Prienų kūno kultūros ir sporto centro stadione.

„Facebook“ socialinio tinklo nugalėtojais tapo: Laurynas Noreika (3 m.) ir Kamilė Bisikirskaitė (9 m.). Specialiuoju prizu buvo apdovanota ir jauniausia konkurso dalyvė Aurėja Deltuvaitė (2 m. 4 mėn.).

Laurynas Noreika – Prienų lopšelio-darželio ,,Gintarėlis“ ugdytinis. Jo auklėtojos – D. Mozūrienė ir V. Navickienė.

Kamilė Bisikirskaitė – Jiezno gimnazijos mokinė, jos mokytoja – A. Jusienė.

Jauniausioji konkurso dalyvė Aurėja Deltuvaitė taip pat lanko lopšelį-darželį ,,Gintarėlis“. Jos auklėtojos – D. Mozūrienė ir V. Navickienė.

Specialiuoju prizu, kurio steigėja – konkurso globėja Loreta Jakinevičienė, apdovanotas Gustis Pažėra (Veiverių Tomo Žilinsko gimnazija).

3–6 metų amžiaus grupėje diplomais apdovanota 10 konkurso dalyvių, padėkomis – 25 dalyviai. 7–10 metų grupėje diplomai įteikti 16, padėkos – 31 konkurso dalyviui.

Nugalėtojai ir laureatai buvo apdovanoti dovanėlėmis, staigmenos laukė ir nugalėtojų mamyčių.

Jau vyksta ir konkursas, skirtas Tėvo dienai. Šių metų tema – „Sportuoju su tėčiu“. Šis konkursas rengiamas antrą kartą.

Šių konkursų sumanytoja – dailininkė Aušra Deltuvienė, globėja – Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotoja Loreta Jakinevičienė, konkursų organizatorė – Daiva Jonykienė.

Projekto partnerė – meninio lavinimo studija ,,Ramunėlė“ (vad. Ramunė Liutvynskienė). Šventiniame renginyje koncertavo studijos ugdytinės Sofija Kazlauskaitė ir Austėja Belenavičiūtė.

rhdr

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close