Ar hialurono injekcijos skausmingos?

Subtilūs veido pokyčiai gali suteikti daugiau pasitikėjimo savimi ir panaikinti kompleksus. Jeigu prieš keliolika metų reikėjo gultis po skalpeliu tam, jog būtų atlikti minimalūs pokyčiai, dabar galima tai padaryti vos per 30 minučių. Hialurono rūgšties injekcijos paplitusios ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Užpildas gali sumažinti paakių įdubimus, padidinti lūpų, skruostų tūrį, formuoti apatinį žandikaulį, nosies formą, koreguoti randus. Hialurono rūgšties injekcijos veiksmingos ir saugios, tačiau nedidelis skausmas ir tinimas neišvengiamas. Skausmo intensyvumas priklauso nuo vietos, kur leidžiamos injekcijos. Turbūt bet kuris, kuriam teko išbandyti hialurono injekcijas, pripažins, jog skausmingiausia vieta yra lūpos. Džiugi žinia ta, jog pati procedūra trunka vos keletą minučių, todėl nereikia ilgai kentėti. Be to, yra naudojami kremai, kurie veikia kaip vietiniai nuskausminamieji. Jų dėka hialurono injekcijos yra mažiau skausmingos.

 Kiek trunka procedūra?

Hialurono injekcijos trunka individualiai. Vizitas dažniausiai užtrunka 30 – 60 minučių. Maždaug pusė laiko yra skiriama procedūros aptarimui, paciento poreikių išsiaiškinimui. Konsultacijos metu labai svarbu nepamiršti, jog gydytojas turi žinoti apie turimas ligas, alergijas. Išsiaiškinus poreikius, pereinama prie procedūros. Svarbiausia dalis yra vietinis nuskausminimas. Tam naudojamas kremas, po kurio pasirinkta vieta būna kiek aptirpusi, todėl procedūra tampa mažiau juntama. Trumpiausiai trunka pačios injekcijos. Dažniausiai tai trunka vos apie 5 – 10 minučių. Kartais dar trumpiau. Priklauso nuo to, kuriai vietai parinktas užpildas ir koks kiekis reikalingas.

 Kas geriau: botoksas ar hialuronas?


Hialuronas yra naudojamas lūpų, skruostų tūrio didinimui. Taip pat apatinio žandikaulio formavimui, įdubusių paakių mažinimui, randų, raukšlių korekcijai. Botokso paskirtis yra kiek kitokia. Jis pagrinde naudojamas kovai su prakaitavimu, antakių pakėlimui, mimikos raukšlių mažinimui. Tiek hialuronas, tiek botoksas yra saugūs ir visiškai nekenksmingi, jeigu procedūros atliktos profesionaliai. Grožio klinika Belladerma visuomet siūlo iš pradžių konsultuotis su specialistu ir tik po to pasirinkti reikiamą procedūrą. Konsultacijos metu specialistas gali daugiau papasakoti apie hialurono ir botulino injekcijas bei patarti, kuris geriau tiktų jūsų atvejui.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close