Kokios detalės gali pagyvinti kambario interjerą?

Kiekvieni namai turi savitą stilių, dekorą. Tai vieta, kurioje galime įsirengti kambarius taip, kaip norime patys. Pasirinkimai, žinoma, priklauso nuo mūsų charakterio, mėgstamų spalvų ir baldų dizaino. Tačiau visuomet norisi puoselėti savo gyvenamąją vietą tam, kad atrodytų skoningai ir būtų malonu ten būti. Neretai tas pats vaizdas gali ir pabosti. Tad kokios detalės gali pagyvinti kambario interjerą?

Dekoratyvinės pagalvėlės

Vienas iš būdų atnaujinti kambarį yra dekoratyvinių pagalvėlių naudojimas. Taip yra sukuriamas jaukus jausmas namuose. Praktiškos ir dailios dekoratyvinės pagalvės gali būti dedamos ant sofų, kėdžių ar lovos. Nesvarbu, ar jos ryškios ir drąsios, ar prislopintos ir neutralios, tai yra estetiškas būdas sukurti stilingą, patogią erdvę tiek viduje, tiek lauke. Taigi, pagalvėlės gali akimirksniu paversti erdvę ramia ir dailia. Domitės, kur įsigyti tokias pagalvėles Kaune? Tuomet spauskite ant šios nuorodos.

Nedidelis kilimėlis

Dekoro pagyvinimui puikiai tiks ir nedidelis kilimas. Žmonės gali ir apie tai nesusimąstyti, bet neabejotinai vienas būtiniausių namų aksesuarų yra mažas kilimėlis. Dauguma praleidžia nemažai laiko ieškodami tobulo dydžio kilimo savo svetainės ar miegamajam kambariui. Mažas kilimėlis prieškambaryje ar valgomajame, tai papildomas sluoksnis, kuris suteikia vizualinį susidomėjimą, kas yra būtina kuriant stilingą erdvę.

Veidrodis – prabangi detalė, atspindinti šviesą

Veidrodžiai taip pat padeda išpildyti kambario dizainą. Praktiški ir gražūs aksesuarai gali pakeisti įėjimo, prieškambario, vonios ar miegamojo pirminį įspūdį. Priklausomai nuo jų formos (apvalios arba kvadratinės), rėmo (metalo ar medienos), matmenų (mažo ar didelio), veidrodžiai sukuria prabangos ir modernizmo jausmą. Kartu jie vizualiai padidina kambarį. Tad jei turite mažą erdvę, panaudoti didesnį veidrodį gali būti nepaprastai naudinga. Negana to, jis suteikia papildomą pranašumą: kambaryje atsiranda daugiau šviesos.

Namų jaukumui – pledai

Jei dar neturite, šis jaukumo ir komforto suteiksiantis elementas tikrai atras vietą kambaryje. Nesvarbu, ar pledą padėsite ant sofos, kėdės ar fotelio, galite rinktis jūsų namų dizainą atitinkančius variantus. Sulankstyti ir tuo momentu nenaudojami pledai atrodys itin estetiškai. Taip pat tokia detalė apgaubs šiluma ir švelnumu. Pledą galite naudoti ir kaip lovatiesę. Pasirinkę ryškesnių spalvų variantus, neabejotinai pagyvinsite kambarį!

Net ir nedidelėmis detalėmis galite atnaujinti kambarį. Tai vienas paprasčiausių būdų, kuris nereikalauja didelių investicijų. Be to, nereikia keisti viso kambario dizaino, o tik jį pagyvinti. Net ir mažos smulkmenos, pavyzdžiui, dekoratyvinės pagalvėlės arba naujai pakabintas veidrodis gali suteikti malonias emocijas ir atskleisti naujas spalvas kambaryje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close