Butų pardavimas Kaune: didesnės pajamos garantuos, jei…

Kaunas – vienas didžiausių šalies miestų, tad dauguma yra įsitikinę, kad butų pardavimas šiame mieste yra pakankamai nesudėtingas procesas, kadangi pirkti norinčiųjų tikrai atsiras ir ne vienas,  o  vietovės patrauklumas bei siūlomos galimybės, savaime lemia aukštą kainą. Tačiau nereikia pamiršti, kad daug kas priklauso ir nuo pačių būsto savininkų – jei u priimti ir įgyvendinti tam tikri sprendimai, tai ir pajamos už parduotą NT, bus dar didesnės. Tad, kokius sprendimus reikėtų priimti?

Atlikite atnaujinimo darbus

Tiesiog apsižvalgykite ir atsakingu žvilgsniu įvertinkite erdvę, kurią norite parduoti: kada paskutinį kartą joje buvo atliktas remontas? Jei spėjo prabėgti bent penkmetis, tokiu atveju, ko gero, tikrai yra zonų, kurias būtų galima atnaujinti ir, žinoma, tokiu būdu, bent šiek tiek padidinti būsto vertę.

Ar tikrai viską pasiimsite su savimi?

Visai nesvarbu, kiek laiko gyvenote šiame būste – labai tikėtina, kad spėjote sukaupti ne tiek jau ir mažai vertingų daiktų ir baldų. Tačiau, ar tikrai visus juos pasiimti su savimi į naujus savo namus? Atminkite, kad nors kelis iš jų palikdamos šioje erdvėje, galėsite padidinti būsto vertę ne mažiau kaip keliais šimtais ar keliais tūkstančiais eurų. 

Taigi, nors butų pardavimas Kaune neturėtų užsitęsti ilgai dėl ypač patrauklios vietovės, o taip pat ir neturėtų žadėti itin menkas pajamas, nereikia pamiršti, kad dėl tam tikrų sprendimų – remonto darbų arba kartu parduodamų baldų, jos galėtų būti dar didesnės. Na, ir, žinoma, nepamirškite užsakyti turto vertinimo paslaugos (apie daugiau galite sužinoti untu.lt). Paslauga nekainuos brangiai, tačiau garantuos puikius rezultatus: kad bus išvengta nuostolių, ir, kad butų pardavimas Kaune bus šiek tiek spartesnis. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close