Ką dovanoti gimtadienio proga?

Ką dovanoti gimtadienio proga? Sutikite, nors proga graži, dažnai tenka pasukti galvą, kad išrinktumėte tai, kas labiausiai tiktų šventės kaltininkui. Norime šį vargą jums palengvinti ir mestelti keletą idėjų – galbūt jos padės pasirinkti tinkamai.

Staigmenos

Staigmenas mėgsta ne visi, bet tie, kurie mėgsta, labai įvertins jūsų pastangas. Kad suorganizuotumėte staigmeną, reikia įdėti nemažai savo laiko ir pastangų, todėl tokios dovanos gimtadienio proga turbūt būtų nusipelnęs jums labai brangus ir artimas žmogus, pavyzdžiui, antra pusė, tėvai ar geriausi draugai. Staigmena – nebūtinai neplanuotas gimtadienio vakarėlis. Tai gali būti ir oro pramogos arba kokios nors įdomios veiklos. Pavyzdžiui, jubiliatą galite „pagrobti“, užrišti jam akis ir nusivežti į vietą, iš kurios jis pakils oro balionu ar skris parasparniu.

Dovanų kuponai

Kai kurie sako, kad dovanų čekis – lengviausias kelias. Tačiau teisingai atrinktas kuponas gali labai nudžiuginti žmogų, kuriam jį dovanojate. Galbūt jis svajojo apie nakvynę namelyje gamtoje ar jodinėjimą žirgais ir pagaliau turės progą tai padaryti.

Dovanų kuponai patogūs tuo, kad yra labai universalūs. Tai gali būti aktyvus laisvalaikis, SPA, masažai, vandens pramogos, čekiai knygoms, papuošalams ar kvepalams įsigyti. Turbūt nėra žmogaus, kuriam nepavyktų jo pritaikyti. Patogu ir tai, kad ieškant tokios dovanos jums nereikia lankytis keletoje skirtingų parduotuvių ir sugaišti marias laiko – juos galite įsigyti internetu.

Biudžetinės dovanos

Ne visi dovanai gali skirti didelį biudžetą, tačiau tai nereiškia, kad ji bus prastesnė už kitas. Jei jums svarbi dovanos kaina ir niekaip nepavyksta tilpti į norimą sumą, galite pabandyti pakviesti prisidėti dar keletą žmonių – taip bendrai galėsite įteikti kažką solidesnio. Esant ribotam biudžetui, taip pat galima pagalvoti apie sentimentalias, ne materialią vertę turinčias dovanas, į kurias įdėsite savo pastangas ir laiką. Tai gali būti prisiminimų albumas, jūsų pačių pagamintas tortas ar pyragas, vardinis telefono įdėklas ir pan. Norintys sutaupyti taip pat gali to paties daikto pasidairyti keletoje skirtingų parduotuvių – galbūt kuri nors skelbs gerą akciją, todėl išsvajotą dovaną įsigysite pigiau.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close