KVIEČIAME VAIKUS IR SUAUGUSIUS MOKYTIS KAZLŲ RŪDOS RIMVYDO ŽIGAIČIO MENŲ MOKYKLOJE!

Muzikos  skyriuje  siūlome rinktis dainavimo, fortepijono, smuiko, gitaros, akordeono, kanklių, medinių ir varinių pučiamųjų instrumentų bei mušamųjų instrumentų individualias pamokas.

Muzikos mėgėjų kursas  skirtas jaunimui pavėlavusiam į muzikos skyriaus VIII metų kurso programą. 2-4 metus jaunuoliai mokosi groti pasirinktu instrumentu arba dainuoti, pagal poreikius ir galimybes lanko meno kolektyvus, kitas grupines pamokas.

Dailės skyriuje  mokiniai mokosi tapybos, piešimo, kompozicijos grafikos, meno istorijos.

Ankstyvasis integruotas meninins ugdymas – tai integruotos muzikos ir dailės pažinimo pamokos 4- 6 metų vaikams, kurios padės atskleisti vaiko meninius polinkius.

 Suaugusiųjų saviraiškos ugdymo programa – teikia galimybę mokytis piešimo, tapybos, groti akordeonu, fleita, fortepijonu, gitara, kanklėmis, klarnetu, saksofonu, smuiku, trimitu, mušamaisiais instrumentais, mokytis solinio dainavimo.

Priimami vaikai nuo 4 metų ir suaugusieji.

Pritaikome labiausiai patinkančią mokymo programą bei užsiėmimų laiką.

Jeigu priėmėte sprendimą mokytis mūsų mokykloje užpildykite prašymą dėl priėmimo ir atsiųskite elektroniniu paštu krmuzikosm@gmail.com arba atvykite į mokyklą adresu Vytauto g. 26, Kazlų Rūda.

Prašymo formą rasite adresu www.krmm.lt

Informacija pasiteiravimui telefonu: +370 343 95 436 direktorė Milda Palkauskaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close