Kokybiškos ir ilgaamžės kartono dėžės

Gofruoto kartono dėžės yra patikimas ir puikus sprendimas įvairių daiktų pakavimui. Naudojant kartono dėžes ir dėžutes galima pakuoti tiek dovanas, tiek įvairios paskirties daiktus, konditerijos gaminius, gražiai juos pateikti. Tam į pagalbą ateina neribotos dizaino kūrimo galimybės, kuriomis pasirūpins profesionalūs kartono gaminių meistrai. 

Skaitykite toliau ir atrasite daug naudingos informacijos apie pakavimo sprendimus bei galėsite išsirinkti sau tinkamiausias kartonines pakuotes gera kaina!

Tvirtas gofruotas kartonas

Gofrokartonas yra labai tvirtas ir elastingas, suteikiantis viduje gabenamiems daiktams maksimalią įmanomą apsaugą. Viduje gabenami daiktai apsaugomi nuo drėgmės, saulės spinduliuotės, kitų nepalankių išorės veiksnių. Kokio stiprumo bus kartonas, tiesiogiai priklauso nuo jo sluoksnių kiekio. Galimi tiek plonesnio, tiek vidutinio, storo ir itin storo gofruoto kartono dėžių pasirinkimai. Kiekvienas dėžių tipas pritaikomas skirtingoms pakavimo reikmėms.

Pas specializuotus kartono gaminių tiekėjus rasite kone viską, kas yra reikalinga įvairiems daiktams pakuoti. Mažos dėžutės ir didesnės ar didelės dėžės, standartinių ir nestandartinių formų tiks tiek dokumentų, įvairių siuntinių pakavimui, tiek konditerijos gaminiams: sausainiams, šakočiams, tortams, kitiems kepiniams bei daugybei kitų reikmių.

Grožis ir patvarumas viename

Ne tik tvirta, bet ir gražu – gofruotas kartonas yra tobulas dizaino ir praktiškumo vienu metu sprendimas. Kartono gaminių meistrai sukurs dėžutes taip, kad jos būtų nepaprastai tvirtos ir tuo pačiu išvaizdžios, stilingos, malonios akims. Tai padės sukurti puikias staigmenas Jums artimiems žmonėms, unikaliu ir išskirtiniu būdu pristatyti siuntinį ar dovaną.

Kartoninės dėžės gali būti labai įvairių rūšių: su dangteliu, be dangtelio, su rankenomis ar be jų, sukurtos specialiai Jūsų patogumui. Išskiriamos ir specialios kartono dėžės pagal FEFCO kodus. Šios dėžės atitinka aukščiausios kokybės tarptautinius standartus ir įvairių dydžių kategorijas. Išsirinkti galėsite lengvai ir patogiai pagal kone visus savo pakavimo poreikius.

Aukštos kokybės kartono dėžės – ilgalaikiam ir patogiam naudojimui. Kreipkitės į profesionalius kartono meistrus, kurie užtikrins platų standartinių dydžių dėžių pasirinkimą arba pasirūpins jų gamyba pagal individualius poreikius.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close