Kaip elgtis, kad sidabriniai papuošalai ilgiau išlaikytų puikų pirminį vaizdą?

Sidabriniai papuošalai yra puiki dovana ne tik sau, bet ir kitam bet kuriam jums svarbiam žmogui, kadangi puikiai tinka ne tik kuriant pačius įvairiausius įvaizdžius, bet ir norint investuoti į sveikatai naudingus pirkinius, kadangi sidabro papuošalai ypač draugiški žmogaus organizmui: padeda išlaikyti odos jaunystę; šalina įtampą, o taip pat – mažina kai kurių ligų tikimybę. Tačiau norintieji, kad iš šio metalo pagaminti papuošalai kuo ilgiau išlaikytų puikią pirminę savo išvaizdą, turėtų paisyti ir tam tikrų taisyklių. Tad, į ką vertėtų atkreipti dėmesį?

Tinkamos laikymo sąlygos

Jei norite, kad sidabriniai papuošalai kuo ilgiau išlaikytų pirminį išvaizdą, atminkite, jog ypač svarbų vaidmenį suvaidins sąlygos, kuriomis bus laikomi šie papuošalai. Geriausias pasirinkimas sidabrinių papuošalų laikymui yra sausa bei sandari dėžute, pagaminti iš plastiko, stiklo, kartono arba medienos. Papuošalus į dėžutę reikėtų sudėti taip, kad nuo vieno iki kito, būtų išlaikytas bent centimetro atstumas. Na, o tuo atveju, jei papuošalų yra ypač daug, kiekvieną iš jų reikėtų įdėti į iš minkšto audinio pasiūtą maišelį.

Kada reikėtų nemūvėti sidabrinių papuošalų?

Nors sidabriniai papuošalai paprastai yra įvardijami kaip puikus pasirinkimas bet kuriuo atveju, tiek kuriant kasdienį, tiek proginį įvaizdį, verta akcentuoti, kad tam tikromis sąlygomis šių papuošalų mūvėti tikrai nereikėtų, t.y., jei ruošiatės lankytis baseine, pirtyje ir t.t. Taip pat turėtumėte saugoti šiuos papuošalus nuo kontakto su medžiagomis, kuriose yra chloro arba sieros.

Kuo valyti šiuos papuošalus?

Laikui bėgant, iš sidabro pagaminti papuošalai pasidengia įvairiais nešvarumais, todėl juos būtina pašalinti. Tačiau, kad nešvarumų šalinimas būtų efektyvus, svarbu žinoti, kokias priemones naudoti. Gera žinia ta, kad visas priemones, kurias netrukus išvardinsime, galima rasti tiesiog savo namų virtuvėje, tai – druska, soda bei vanduo, pomidorų pasta ir t.t. Bet kuria iš šių priemonių padenkite papuošalus, patrinkite švelniai šepetėliu bei nuplaukite šiltu vandeniu, nusausinkite – papuošalai ir vėl atrodys tarsi nauji.

Na, o, jei domina naujų sidabrinių papuošalų įsigijimas, puikiu pasirinkimu taps papuošalai iš sidabrita.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close