Gražios ir kokybiškos pakavimo dėžutės

Įvairių dydžių ir rūšių kartoninės pakavimo dėžutės puikiai tiks maistui, konditerijos gaminiams, nedidelėms dovanėlėms pakuoti. Kaune dirbantys kartono gaminių meistrai pasirūpins suteikti Jums viską pagal Jūsų poreikius ir užtikrins kokybiškus dėžių bei dėžučių pasirinkimus. Skaitydami toliau sužinosite apie pristatomos kartono produkcijos įvairovę ir galėsite įsigyti sau tinkamų dėžučių geromis kainomis.

Kaip išsirinkti tinkamiausias dėžutes?

Dėžutės pakavimui gali būti labai įvairių rūšių, skirtingų dydžių ir nevienodo kartono storio. Būtent nuo kartono tipo, kuris yra žymimas tam tikra sutartine raide, priklauso ir dėžučių paskirtis, kadangi vienos kartono rūšys storesnės ir patvaresnės, o kitos labiau skirtos lengviems ir nedideliems daiktams, kaip kad pavyzdžiui maistui, pyragėliams, sausainiams pakuoti.

Mažos kartoninės dėžutės pakavimui dažniausiai kuriamos iš trisluoksnio gofruoto kartono. Gofruotas kartonas yra itin tvirta ir patvari medžiaga, apsauganti viduje esančius daiktus ir padedanti išlaikyti šviežią maisto produktų būklę. Ploniausias gofruotas kartonas žymimas raide E ir idealiai tinka lengvų bei mažų daiktų pakavimui, kadangi jo storis – vos apie 1,5mm.

B raide žymimo gofruoto kartono pakavimo dėžutės puikiai tinka konditerijos gaminiams, buitinės chemijos prekėms ir kitiems daiktams, kurie nėra per daug sunkūs ir kuriems nereikalinga didelė apsauga, o gabenimas vyksta ganėtinai trumpu atstumu. Tokių dėžučių kartonas yra apie 3mm ir daugiau storio.

Jeigu prekes gabenate toliau, reikalinga papildoma apsauga, dėžutės pakavimui turėtų būti bent 4mm storio, o kartais ir daugiau. Toks sprendimas bus aktualus mažesniems ir didesniems siuntiniams, gabenant vidutinio svorio daiktus.

Dovanų dėžučių pasirinkimai

Kartono meistrai pasirūpins ir dovanų dėžutėmis įvairioms progoms. Mažos dovanų dėžutės dažniausiai būna ganėtinai nestoro kartono, kuris nėra labai brangus. Esant poreikiui, meistrai atsižvelgs į Jūsų individualius užsakymus ir sukurs stilingas, paprasto ar išskirtinio dizaino ir formų dėžutes, papuoš jas norimomis spalvomis, raštais, ornamentais.

Aukštos kokybės kartoninės pakavimo dėžutės Kaune – Jūsų plačiam pasirinkimui. Kreipkitės į patyrusius kartono gaminių meistrus, kurie pasirūpins visais svarbiausiais Jūsų pakavimo poreikiais tiek maistui, tiek dovanoms, įvairios paskirties daiktams.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close