Birštono savivaldybės administracija ieško naujo komandos nario – Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo

Informuojame, kad 2021 m. vasario 25 d. Valstybės tarnybos departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos interneto puslapyje paskelbtas Birštono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo konkursas (skelbimo Nr. 46465).

Dokumentai priimami per VATIS iki 2021 m. kovo 12 d. imtinai.

Konkursų administravimo, organizavimo, dokumentų priėmimo funkcijas atlieka centralizuotai Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos.

Skelbimo Nr.: 46465

Skelbimo data: 2021-02-25

Konkursą inicijuojanti įstaiga: Birštono savivaldybės administracija

Konkursą organizuojanti įstaiga: Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos

Pareigos: Švietimo, kultūros ir sporto skyrius Skyriaus vedėjas (karjeros valstybės tarnautojas)

Pareiginės algos koeficientas: 11,00.

Daugiau informacijos www.birstonas.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close