Šeimos kortelė suteikia daugiau galimybių šeimoms, jungia verslus ir kviečia dalintis bendryste

Pandemijai tęsiantis ir toliau galiojant karantino ribojimams, „Šeimos kortelė“ kviečia virtualiai dalintis bendryste. Jau rytoj, vasario 25 d., 11 00 val.  į susitikimą „Šeimos kortelės KARUSELĖ“ kviečiamos kortelę turinčios ar ja besidominčios šeimos ir išskirtines privilegijas teikiantys partneriai.  Susitikimas vyks Zoom platformoje. Renginys bus tiesiogiai transliuojamas YouTube kanale, o transliacijos įrašą bus galima peržiūrėti ir vėliau. 

„Vaikus auginančios šeimos yra mūsų valstybės pamatas. Neabejotinai su didžiausiais iššūkiais susiduria gausios ir neįgalius vaikus prižiūrinčios šeimos. Tikimės, kad Šeimos kortelė bent šiek tiek prisidės prie to, kad tokių šeimų kasdienybė taptų lengvesne. Dėkoju Šeimos kortelės partneriams už bendrystę stiprinant Lietuvos šeimas. Jūsų draugystė ir geranoriškumas yra svarbi parama šeimoms“, – sako socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė.

„Norime pasidžiaugti ir parodyti visuomenei, koks gausus būrys šeimų jau turi galimybę naudotis kortelės teikiamomis privilegijomis. Taip pat papasakoti kiek ir kokių partnerių jungia ši graži iniciatyva, ką mano patys kortelės partneriai, kokie yra ateities planai ir kokios iniciatyvos laukia gausių bei negalią turinčius vaikus auginančių šeimų“  – teigia už Šeimos kortelės programos įgyvendinimą atsakinga Rasa Žemaitė.

Renginyje dalyvaus kortelės partneriai – įmonės, įstaigos ar organizacijos, suteikiančios kortelės turėtojams pačias įvairiausias privilegijas. Šeimos kortelės partneriai  –  tai nuo pačių stambiausių įmonių šalyje ar seniausiai dalyvaujančių programoje smulkiųjų įmonių iki neseniai prisijungusių ar regioninių partnerių. Prisijungus prie programos, iš jos paprastai pasitraukia tik nedaugelis.

Šeimos kortelės projektas visos Lietuvos mastu startavo 2019 metų. Gausių bei neįgalius vaikus auginančių šeimų, kurios galėtų naudotis Šeimos kortele, šiuo metu yra beveik 41 tūkst. Daugiau nei pusė jų jau turi Šeimos kortelę ir sėkmingai naudojasi galimybe gauti privilegijas.

Tiesioginę renginio transliaciją galėsite stebėti YouTube kanale arba Facebook renginyje „Šeimos kortelės KARUSELĖ“ 

Renginio PROGRAMA:
11.00 val. –  Socialines apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės sveikinimo žodis.

11.10 val. –  Šeimos kortelė –  kaip galimybes suteikianti perspektyva –  Rasa Žemaitė (SPPD).
11.20 val. –  2020 metų Šeimos kortelės apžvalga –  Indrė Petkevičienė (Daugiavaikių šeimų asociacija MES).
11.30 val. –  Šeimos kortelės partnerių prisistatymai bei įžvalgos.
12.30 val. –  Klausimai-atsakymai.

Renginį moderuoja Jurgita Pocienė (Daugiavaikių šeimų asociacija MES).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close