Moteriški chalatai: kaip pasirinkti tobulą?

Nemaža dalis chalatus įsivaizduoja kaip nuobodų ir tikrai neseksualų namų drabužį. Tačiau yra ir kita šių rūbų grupė. Tai – moteriški chalatai, gundantys figūrą išryškinančiu siluetu, glotnia medžiaga, gilia iškirpte ir dailias kojas atidengiančiu ilgiu. Jei atmosfera miegamajame galėtų būti ir karštesnė, siūlome išmėginti tokio drabužio suteikiamas galimybes. Kaip pasirinkti tinkamiausią? Aptarkime kelis esminius kriterijus.

Dizainas (sukirpimas)

Chalatas gali būti ilgas ir vos siekiantis šlaunis, platus ir prigludęs, trumpomis arba riešus dengiančiomis rankovėmis. Koks tinka geriausiai, priklauso nuo figūros tipo ir kūno dalies, kurią norite išryškinti. Pavyzdžiui, jei figūros tipas – kriaušė, rinkitės chalatus su papildomais dekoro elementais viršuje, ties krūtine ir pečiais. Proporcijas padės išlaikyti trumpos laisvo kirpimo rankovės. Tokie seksualūs chalatai tiks ir turinčioms nedidelę krūtinę. Pastaruoju atveju ypač rekomenduojama perregimais nėriniais dekoruota apykaklė.

Figūra primena smėlio laikrodį? Tuomet nepamirškite išryškinti liemens. Geriausia, jei visas drabužis bus dailiai prigludęs. Šiuo atveju ypatingai tinka perregimi nėriniai. Ilgį rinkitės pagal ūgį – aukštoms ar planuojančioms chalatą derinti su aukštakulniais tiks kulkšnis siekiantys drabužiai. Visgi nepraleiskite progos pakviesti mylimojo žvilgsnį paklaidžioti dailiomis kojomis!

Audinys

Chalatas gali būti pasiūtas iš įvairių audinių. Tam tinka it šilkas švelnus atlasas ar puikiai priglundantis poliamidas. Beje, iš pastarojo gali būti pagaminti nėriniai – jie tamprūs ir švelnūs odai. Pasirinkimas gali priklausyti tiek nuo norimo įvaizdžio, tiek nuo patogumo ar priežiūros ypatumų. Tiek atlasas, tiek nėriniai atrodo elegantiškai, tačiau pastarieji, būdami perregimi, gali daugiau intriguoti.

Nereikėtų pamiršti ir spalvos. Galite rinktis pagal progą arba įvaizdį, ar tiesiog mėgstamą spalvą. Elektroninėse parduotuvėse pasirinkimas ypač gausus – čia rasite ir pastelinių spalvų, ir klasikinių juodų, raudonų, baltų, ir spalvingais gėlių motyvais puoštų chalatų.

Bet kuriuo atveju, perkant el. parduotuvėje verta žvilgtelėti į prekės aprašymą – čia rasite visą būtiną informaciją, kaip pasirūpinti drabužiu, kad jis atrodytų nepriekaištingai kuo ilgiau.

Dydis

Nesirinkite chalato aklai, pagal įprastą nešiojamą dydį. Juk dažnai dydžių standartai skiriasi priklausomai nuo gamintojo. Tad visuomet atkreipkite dėmesį į dydžių lentelę. Įsitikinkite, kad sudominęs drabužis tiks ir ilgiu, ir juosmens, krūtinės dalies apimtimi. Jei ieškote dovanos, vadovaukitės moters dažniausiai dėvimais drabužiais.

Moteriški chalatai – apranga, kuri ne tik gundo, bet ir yra patogi, universali. Tokius drabužėlius galite derinti su naktinukais, peniuaru ar net korsetu, tereikia pasirinkti tinkamą dizainą ir spalvą. Chalatas pravers tiek vakare, tiek ryte, su proga ir be jos. Tad viskas, ko reikia – pasirinkti modelį, medžiagą, dydį ir pasirūpinti puikia nuotaika. Žinoma, nepamiršti reikia ir prekybos vietos pasirinkimo: šiandien, siaučiant virusams, elektroninės parduotuvės suteikia kaip niekad daug patogių galimybių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close