Lošimas, alkoholis – įsiskolinimo priežastys. Ar tokiu atveju galima bankrutuoti kaip fiziniam asmeniui

Nereikia ir sakyti, kad tokie dalykai kaip azartiniai lošimai bei alkoholis šiandieninėje visuomenėje yra vertinami ypač dvejopai. Vieni žmonės sako, kad tai – nieko bloga, jei tik vartojama/ naudojamasi retai ir nedideliais kiekiais. Tačiau kiti sako, kad tai – vieni blogiausių dalykų, kokius tik gali pasirinkti žmogus. Ir iš tiesų, nesunku pastebėti, kad, jei azartiniai lošimai arba alkoholio vartojimas taps nebekontroliuojamais procesais žmogaus gyvenime, tai gali turėti itin skaudžių pasekmių. Nebevaldomas azartinių žaidimų lošimas ar alkoholio vartojimas dažnu atveju tampa darbo ar papildomų pajamų šaltinių praradimu, o kartais netgi – priežastimi, dėl kurių susikaupia itin didelės skolos, prarandamas būstas, automobilis, sveikata ar šeima. Tačiau yra gera žinia ta, kad anksčiau ar vėliau, nemaža dalis žmonių nusprendžia nebepasiduoti šiai nevaldomai neigiamai gyvenimo tėkmei ir atsakomybę už savo gyvenimą pasiima į savo rankas. Taigi, savo gyvenimą norintis keisti žmogus ima ieškoti išeičių, pagalbinių priemonių. Dar viena gera žinia ta, kad šiandien tokių priemonių – ypač daug.

Asmenys, kurie patiria finansinius sunkumus bei nebegali pakelti šios naštos, dažnai pagalvoja ir apie fizinio asmens bankroto bylos iškėlimą. Tačiau dėmesį vertėtų atkreipti į tai, kad tokia priemonė negali būti taikoma tuomet, jei asmuo nemokiu tapo dėl žalingų įpročių – nevaldomo azartinių žaidimų ar alkoholio vartojimo. Daugiau informacijos apie tai, kokiais atvejais gali būti keliama ši byla, jums gali suteikti bankroto administratorius – Stiprus žmogus.

Taigi, belieka tik pridurti, kad azartiniai lošimai bei alkoholis (tais atvejais, jei jas nekontroliuosite naudojimo/vartojimo dažnumo bei kiekių), gali ne tik smarkiai pabloginti jūsų finansinę situaciją, bet ir susikaupusių skolų dėl šių veiksnių nebus galima išspręsti pasitelkus fizinių asmenų bankroto procesą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close