Sanatorija „Versmė“ dovanoja puikias nuolaidas savo sveikatinimo programoms įsigyti!

Mieli Birštono-Prienų krašto žmonės, norime padėkoti, jog Jūs ne tik rūpinatės savo sveikata, nuolatos kvėpuojate tyru kurorto oru, bet nemaža dalis Jūsų dirba sanatorijoje „Versmė“.

Todėl artėjančių švenčių proga, Jus ir Jūsų artimuosius (šeimos narius, giminaičius bei draugus) kviečiame sveikatintis net su 30% nuolaida, įsigijus mūsų programas „Versmė I“, „Versmė II“, „Versmė III“.

Dovanų kuponą savo artimiesiems gali dovanoti visi Birštono-Prienų krašte gyvenantys asmenys. Jums tik reikia apsilankyti sanatorijos „Versmė“ registratūroje, pasirinkti vieną iš trijų sveikatinimo programą ir dovanų kuponas jau Jūsų rankose.

Pasiūlymas galioja: gruodžio 1 d. – sausio 15 d.

Sveikatos Jums linki Versmiečiai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close