Informacija dėl COVID-19 Prienuose

Lapkričio 11 d. NVSC duomenimis pagal ištirtus COVID-19 atvejus Prienų r. savivaldybės teritorijoje – 188 sergantys asmenys (lapkričio 10 d. – 150), jų amžius – nuo 20 iki 80 ir daugiau metų. Pasveikusiųjų skaičius nesikeičia – 45. Oficialioji koronaviruso statistikos svetinė skelbia, kad per parą buvo atlikta 111 tyrimų, iš jų teigiamų – 34. Patvirtintų atvejų skaičius per paskutines 7 dienas – 103. Patvirtintų atvejų skaičius per paskutines 14 dienų – 138.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close