Dviratininkų varžybų „Saugus ratas“ regioninis etapas

Gegužės 22 dieną Birštono gimnazijos komanda dalyvavo jaunųjų dviračių vairuotojų varžybų „Saugus ratas“ III regioniniame etape, vykusiame Kaune. Varžėsi septynios komandos iš Kauno regiono. Varžybų organizatoriai – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos ir Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras.

Dalyviai sprendė Kelių eismo taisyklių testą, naudodami maketus atliko dviračio vairuotojo orientacijos eismo aplinkoje užduotis, teko įveikti važiavimo trasą, taip pat demonstravo figūrinio važiavimo įgūdžius.

Susumavus visų rungčių rezultatus paaiškėjo, kad pirmą vietą iškovojo Marijampolės komanda. Birštoniečiai į prizininkų trejetuką nepateko, tačiau pasisėmė patirties, patyrė gerų emocijų. Prizininkai buvo apdovanoti organizatorių ir rėmėjų įsteigtomis taurėmis, diplomais. Į prizininkų trejetuką nepatekusios komandoms buvo įteiktos atminimo dovanėlės.

Prizininkai – Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos komanda, kuri į nacionalinį etapą patenka ne konkurso tvarka, Marijampolėje varžysis finaliniame IV (nacionaliniame) etape.  Paaiškės komandos – nugalėtojos, geriausiai išmanančios Kelių eismo taisykles ir turinčios tvirčiausius dviračio vairavimo įgūdžius, vardas.

 

Alytaus aps. VPK Birštono PK informacija ir nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close