Naujas kompiuteris: koks tiks Šauliui, o koks –Žuvims?

Naujausi sociologiniai tyrimai rodo, kad kuo mažiau kainuojantį pirkinį planuoja įsigyti žmogus, tuo mažiau jis yra linkęs ieškoti apie jį informacijos bei paisyti rekomendacijų. Tačiau, kuomet pradedama kalbėti apie brangesnes investicijas, pavyzdžiui, kompiuterinius, žmonėms pasidaro įdomu viskas – naujausios apžvalgos, gaminių aprašymai, specialistų ir kompiuterius jau įsigijusių žmonių atsiliepimai. Belieka tik pridurti, kad zodiako ženklams pateikiamos rekomendacijos taip pat yra labai vertingas šaltinis. Tad kviečiame sužinoti, koks kompiuteris bei jo priedai tiktų gimusiam po Šaulio ženklu, o ką pasirinkti turėtų Žuvys. 

Po Šaulio ženklu gimę žmonės vertinami kaip itin kūrybiški, tradicinių sprendimų bei normų nemėgstantys žmonės. Tad nieko keista, kodėl kompiuteriniai žaidimai daugeliui iš jų atrodo vienas geriausių dalykų gyvenime, o valandų, praleistų juos žaidžiant, jie tikrai neskaičiuoja. Taigi, nieko nestebina ir faktas, kodėl pirkdami naują kompiuterį, pirmiausia šio zodiako ženklo atstovai atsakingai nori įvertinti, ar įrenginys bus tinkamas pamėgtiems kompiuteriniams žaidimams žaisti, o taip pat negaili pinigų kompiuterio priedams. Noriai ir brangiai perkamos žaidimų klaviatūros, aukščiausios kokybės mikrofonai, kolonėlės ir t.t. 

Ožiaragis elgiasi priešingai – jam kompiuteriniai žaidimai ne tokie svarbus. Po šiuo ženklu gimusiam žmogui svarbiausia, kad kompiuteriu būtų galima atlikti darbo bei su studijomis susijusias užduotis, nes pramogoms šie žmonės laiko dažniausiai neturi. Taigi, Ožiaragis tikrai pasirinks kokybišką kompiuterį, kurį galėtų naudoti darbo ar studijų užduotims atlikti, tiesa, prieš tai nesibodės pasidomėti, kur šį įrenginį būtų galima įsigyti už geriausią kainą. 

Gimusieji po Vandenio ženklu paprastai nesivaiko karščiausių naujienų. Tad jei šio zodiako ženklo atstovas nuspręs įsigyti naują kompiuterį, galima tikėtis, kad šis pirkinys bus naujas tik jam – tai tikrai nebus naujausio modelio, ką tik prekyboje pasirodęs įrenginys.

Na, o gimusieji po Žuvų ženklu, garsėja kaip žmonės, nesugebantys pasirinkti ekonomiškų sprendimų. Taigi, nieko keista, kad būtent Žuvytės kompiuterį labai dažnai įsigyja nepalyginusios nei kainų, nei parametrų. 

Tikėti šiomis rekomendacijos ar ne – priklauso tik nuo jūsų. Tačiau tikrai verta prisiminti, kad kompiuteris – nekasdienis pirkinys, tad prieš jį įsigyjant, reikėtų pasverti visus už ir prieš. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close