Prienų rajono savivaldybėje – 44 COVID-19 sergantys asmenys

Spalio 26 d. rytą gauta informacija iš Visuomenės sveikatos centro, kad COVID-19 patvirtinta dar 11 asmenų. Šiuo metu sergančiųjų – 44, pasveikusių – 28 asmenys.Covid Lietuvoje plinta tokiu greičiu, kokio dar nebuvo. Gydytojai, epidemiologai, visi sveikatos priežiūros specialistai, Savivaldybės vadovai kviečia visus susitelkti, susivienyti bendram tikslui būti atsakingiems ir padėti sustabdyti COVID-19 plitimą.Prašoma atsisakyti nebūtinų susitikimų, kelionių, draugų susibūrimų, vakarėlių ir švenčių, veiklos būreliuose, sporto treniruočių. Išeinant iš namų visur ir visuomet dėvėti kaukes. Nuolat plauti rankas, dezinfekuoti paviršius. Laikytis saugaus atstumo viešose vietose. Jei tik yra galimybė, dirbti nuotoliniu būdu. Visus savo reikalus tvarkyti telefonu ar internetu. Ypatingai saugoti vyresniojo amžiaus žmones ir sergančius sunkiomis ligomis.

Kazlų Rūdos savivaldybėje spalio 26 dienos duomenimis – 10 asmenų, kuriems patvirtintas COVID-19.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close