Agro plėvelė – pagalba nuo artėjančių šalnų

Vasariška šiluma mus džiugina paskutines dienas  ir vis dažniau parodo, kad ateina vėsus metų laikas, kuris  dažnai užklumpa labai staiga, tad dažniausiai nepavyksta tam pasiruošti tinkamai. Patys galime skubiai imtis striukes ir savo rankas ir apsirengti, tačiau ką daryti su augalais, kurie dar lauke ir kurie, tikimės, dar neš derlių?

Alternatyva – agro plėvelė, kuri vis dažniau naudojama sodininkystės darbuose. Dėl plataus plėvelės funkcionalumo jos panaudojimo galimybės gali būti ir tikrai yra labai įvairios, tad natūralu, kad ji naudojama ir augalams apsaugoti.

Plėvelė labai pasitarnauja ne tik rudens metu, tačiau ir pavasarį, net vasaros naktimis, kai staiga temperatūra labai žemai nukrenta ir šalnos su savimi „pasiima“ visą derlių. Tiesa, tik ne tokiu atveju, kai daržovės, gėlės yra uždengiamos plėvele. Dėl savo savybių ji padeda ne tik išvengti šalčio, tačiau taip pat ir sulaiko šilumą, garantuoja, kad vėsa nebus baisi. Įsigykite didesnį kiekį, tiek, kiek reikia visam daržui bei sodo augalams apsaugoti. Jeigu prognozuojama, kad nakties metu temperatūra kris labai žemai – tokiu atveju būtinai „užmeskite“ plėvelę, kuri suteiks visapusišką apsaugą.

Visgi, būdama tokia gera izoliacine medžiaga ji taip pat puikiai praleidžia vandenį ir tuo pačiu deguonį, kuris augalams yra būtinas. Tokiu atveju sukuriamas tobulas mikroklimatas, kuris atitinka daugelio augalų poreikius.

Įsigijus plėvelę dažniausiai pats sunkiausias darbas nepamiršti, kad ją reikia ir naudoti. Jeigu žinote, kad nusimato ne tik šalta, tačiau taip pat ir vėjuota naktis – tokiu atveju galima plėvelės kampus prispausti su plytomis, kurios užtikrina stabilumą. Taip pat rinkoje galima rasti ir specialius laikiklius, kurie skirti plėvelės prilaikymui. Tokiu atveju nei didelis vėjas, nei lietus nesukels jokio pavojaus pačiai plėvelei ir, žinoma, augalams.

Tiesa, nauda bus tik tokiu atveju, jeigu įsigysite tikrai geros kokybės plėvelę, kuri pasižymės visomis svarbiomis funkcijomis, kurios buvo minėtos. Tam geriausia pirkti yra patikimose prekybos vietose, ypač – internetu. Taip paprasčiau pamatysite akcijas ir įsigysite tai, ko reikia pigiau.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close