Kaip išsirinkti geriausią vyrišką paltą?

Atvėsus orams, paltai tampa daugelio ypatingai mėgstamu drabužiu. Jie leidžia sukurti labai elegantišką ir solidų įvaizdį, tačiau tuo pačiu puikiai gelbsti ir tuomet, kai oro sąlygos ne itin džiugina. Daugeliui net nekyla abejonių, kad tokį rūbą iš tiesų pravartu turėti savo spintoje, tačiau kur kas daugiau klausimų kyla tuomet, kai reikia nuspręsti, kuris modelis yra pats tinkamiausias. Tuo labiau, kad ir pasirinkimo šiuo atveju tikrai netrūksta. Visgi, jeigu apgalvosite kelis esminius kriterijus, nesunkiai nuspręsite, kuris vyriškas paltas geriausiai tiktų būtent Jums.

Atkreipkite dėmesį į medžiagą

Priklausomai nuo naudojamo audinio, galima nuspėti tam tikras paltų ypatybes, tad šio aspekto Jums tikrai nereikėtų ignoruoti. Itin palankiai vertinamos natūralios medžiagos, o ypač – šiluma ir ilgaamžiškumu garsėjanti vilna. Toks paltas puikiai tiks net ir žvarbesnėmis žiemos dienomis. Tiesa, nereikėtų nuvertinti ir sintetinių medžiagų: iš jų pasiūti paltai bus pigesni, lengvai prižiūrimi ir taip pat pakankamai patogūs. Be to, siekiant išgauti pačias geriausias paltų ypatybes, kelios skirtingos medžiagos neretai yra maišomos tarpusavyje: atsižvelgę į sudėtį, greitai suprasite, kuri iš jų yra dominuojanti.

Pagalvokite, kur jį dėvėsite

Iš esmės daugelio paltų kirpimai yra ganėtinai panašūs, tačiau tikriausiai sutiksite, jog vienaip įsivaizduotume prie kostiumo derinamą rūbą ir visiškai kitaip tą drabužį, kurį ketiname rinktis laisvalaikiui. Nors tarpinių variantų tikrai pasitaiko, geriausia, jeigu iš anksto pagalvosite, kokiai stilistikai teikiate pirmenybę – tuomet tolimesnės paieškos taip pat klostysis kur kas sklandžiau.

Pasirinkite tinkamiausią spalvą

Nors šiek tiek paieškojus, galima rasti įmantriau atrodančių variantų, nesuklysime pasakę, jog tarp vyriškų paltų dominuoja pakankamai klasikiniai, puikiai prie visko derantys atspalviai. Visgi, Jums bus reikalingas tik vienas iš jų, tad apie tam tikrą kiekvienos spalvos siunčiamą žinutę taip pat reikėtų pagalvoti. Visiškai klasikinis variantas bus juodas paltas, kurį galėsite pritaikyti bet kur ir bet kada. Panašiomis ypatybėmis pasižymi ir pilki rūbai – tokių paltų įvairovės Jums taip pat nepritrūks. Mėlynas modelis laikomas puikiu pasirinkimu darbui ir laisvalaikiui, o rudi atspalviai siejamasi su rafinuotumu, eklektika ir elegancija. Atsižvelkite ir į savo garderobą – jis taip pat duos užuominų, kurį variantą visgi reiktų pasirinkti.

Atidžiai rinkitės dydį

Tai – kone pats svarbiausias aspektas, kuris nulems, ar dėvėdami paltą, iš tiesų jausitės pakankamai patogiai. Šiais laikais madingi įvairūs oversized modeliai, tačiau jei kalbame apie pakankamai klasikinio kirpimo variantą, tikriausiai norėsis, kad jis nebūtų nei pernelyg laisvas, nei toks aptemptas, kad po apačia sunkiai pavyks užsidėti šiltesnį megztinį. Tai reiškia, kad turėtumėte pakankamai dėmesio paskirti tinkamo dydžio pasirinkimui.

Labai dažna vyriškių daroma klaida – iš karto pasirenkamas dažniausiai nešiojamas dydis. Visgi, reikėtų turėti omenyje, kad priklausomai nuo gamintojų, tam tikri matmenys gali skirtis, todėl atidžiau reikėtų pasinagrinėti ir dydžių lenteles. Vyriški paltai Pigu.lt el. parduotuvėje pateikiami su visais matmenimis, tad toks procesas tikrai nepareikalaus didelių pastangų.

Atsižvelkite į sagų išdėstymą

Galbūt niekada neatkreipėte dėmesio, tačiau palto sagos gali būti išdėstytos viena ar dviem eilėmis. Antrasis variantas laikomas šiuolaikiškesniu ir įdomesniu, tačiau nesukelia problemų jį derinant tiek prie formalios, tiek ir laisvalaikio aprangos. Tuo tarpu vieną eilę sagų turintys modeliai yra kiek paprastesni ir neįpareigojantys. Tačiau iš esmės šis sprendimas priklauso nuo to, kuris variantas būtent Jums atrodo žaviausiai.

Neignoruokite tendencijų

Tai tikrai nereiškia, jog privalote pirkti tik madingus paltus net ir tuomet, jei jie netinka ar tiesiog nepatinka. Tačiau susipažinti su šiuolaikinėmis madomis iš tiesų pravartu: galbūt atrasite visiškai naujų modelių, apie kuriuos anksčiau net nebūtumėte pagalvoję, ar bent jau pasirinksite vieną iš madingiausių atitinkamo sezono atspalvių. Be to, madingas gali būti ne tik pats paltas, bet ir prie jo derinami batai, aksesuarai ar kiti drabužiai – taip suformuosite dar įspūdingesnį įvaizdį. Dar daugiau garderobo detalių ieškokite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Atkreipę dėmesį į visas šias detales, labai greitai nutarsite, kokio palto reikia būtent Jums. Svarbiausia, kad jis būtų kokybiškas, stilingas ir patogus – tokiam rūbui niekuomet nereikės dulkėti spintos gilumoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close