Bendradarbiavimas įamžintas stogastulpyje

Gegužės 16 dienos pavakare buvusios Prienų prokuratūros darbuotojų kolektyvas, vadovaujamas Gintauto Malavecko, kartu su Prienų miškų urėdijos urėdu Robertu Judicku ir specialistais bei Birštono girininkijos darbuotojais pastatė Algimanto Sakalausko sukurtą stogastulpį su užrašu, įamžinančiu miškininkų ir prokuratūros darbuotojų bendradarbiavimą gausinant Lietuvos miškus.

 

Miškininkų ir prokuratūros darbuotojų bendradarbiavimas prasidėjo 2009 metais, kai buvo pradėtas sodinti ąžuoliukų parkelis, o kitais metais šalia sužaliavo ir 20 liepaičių.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close