Suvaržymo žaidimai: kas tai ir ką reikia žinoti?

Šiame kontekste suvaržymas neturėtų būti siejamas su sadizmu, plakimu ar kitais veiksmais, siekiant sukelti skausmą. Nors pavadinimas asocijuojasi su nuolankumu, jėga, neretas šio tipo žaidimus sieja su fiziniu smurtu, visgi tai nėra teisingos asociacijos. Anaiptol. Šie žaidimai leidžia partneriams atrasti naujus potyrius, įaudrinti miegamojo atmosferą, o prigesusiems santykiams įpūsti tiek kibirkšties, kad užteks ilgam.

Kas yra suvaržymo žaidimai?

Suvaržymo žaidimo atmosfera gali būti kokia tik norite: kupina nuolankumo, švelni, harmoninga, šiurkšti, net romantiška. Viskas priklauso nuo to, koks Jūsų su partneriu susitarimas, poreikiai bei lūkesčiai. Suvaržymo žaidimai tikrai neturi būti vien plakimas ar šiurkštus kūno suvaržymas ir jautriausių zonų stimuliavimas. Visa tai gali būti ir švelnus, romantiškas žaidimas.

Paprastai tokių žaidimų metu vienas iš partnerių yra suvaržomas naudojant antrankius, grandines ar visą kūno suvaržymo sistemą, ir pririšamas prie lovos, krėslo, sūpynių, stulpo ar kt. O kitas partneris yra dominuojantis.

Suvaržymo žaidimas – ir malonumas, ir nauda

Šie žaidimai – nepriekaištinga priemonė gelbėti prigesusiai aistrai, taip pat tada, jei miegamajame šaknis įleidžia rutina. Tokiais atvejais nebūtina iškart griebtis didelių suvaržymų – galite pradėti palaipsniui, nuo dailių antrankių, plunksnų ir vieno kito sekso žaisliuko.

Suvaržymo žaidimai taip pat yra puikus būdas spręsti santykių problemas, atsikratyti įtampos, kovoti su santykių atšalimu. Žaidimų metu stiprinsite pasitikėjimą vienas kitu, pažinsite slapčiausius troškimus, išmoksite įsiklausysite vienas į kitą.

Greičiausiai nė nereikia sakyti, jog suvaržymo žaidimai dovanoja nerealius atradimus, naujus pojūčius, patirtis ir meilės žaidimams suteikia tam tikrų prieskonių: aštrių ar švelniai salstelinčių.

Priemonės suvaržymo žaidimams

Neišbandžiusieji šių žaidimų būgštauja, ar jie yra saugūs, ar nekelia skausmo, diskomforto. Tačiau visi pojūčiai priklauso nuo žaidimo dalyvių – kokią atmosferą sukursite, kaip elgsitės, kokias priemones pasirinksite, tokį rezultatą ir turėsite. Siekiant maksimalaus saugumo ir patogumo tikslinga prioritetą teikti kokybiškoms ir diskomforto nekeliančioms suvaržymo žaidimų priemonėms.

Jei norite aštrių pojūčių…

Aštresnių pojūčių mėgėjai suvaržymo žaidimams turėtų pasirūpinti antrankiais, specialiomis juostomis, virvėmis ar ištisomis kūno suvaržymo sistemomis. Taip pat nereikia pamiršti pavadėlių, antkaklių, akių kaukių. Kiekviena iš priemonių yra skirta atimti iš partnerio tam tikrą pojūtį ar gebėjimą: regėjimą, kalbą, judėjimą ir pan. Tai įkaitina atmosferą ir ženkliai sustiprina kitus pojūčius, pavyzdžiui, uždėjus akių kaukę kiekvienas prisilietimas bus kur kas erotiškesnis, juo labiau kad aplink nieko nesimato ir lieka paslaptis, kuria kūno dalimi pajusite partnerio rankas, švelnią plunksną, vibratorių, botagėlio kirtį ar kitą prisilietimą.

Jei trokštate pojūčių su saldumo prieskoniu…

Vienas iš labiausiai jaudinančių suvaržymo žaidimo etapų – salstelinčios ir be galo jaudinančios bausmės. Vienas iš partnerių yra suvaržytas, o kitas – dominuojantis. Pastarasis gali taikyti įvairias bausmes, naudodamas sekso žaisliukus: botagėlius, plunksnas, spenelių siurbtukus, plakimo menteles, dildo ir kt. Suvaržytajam ant akių galima uždėti kaukę ir leisti pasinerti į nevaržomų malonumų sūkurį. Ar dar kyla abejonių, jog suvaržymas bus skausmingas ir nemalonus?

Tiesa, nepriklausomai nuo to, kokį suvaržymo žaidimų kontekstą pasirinksite, svarbiausia, kad naudojamos priemonės būtų patogios ir, žinoma, saugios. Cupid.lt el. parduotuvėje galite rinktis iš itin plataus spektro: spenelių ir klitorio siurbtukai, vibruojantys analiniai kaiščiai, analiniai karoliukai, botagai bei plakimo mentės, antrankiai, akių kaukės, kūno suvaržymo sistemos ir daug kitų. Žvalgykitės specializuotos el. parduotuvės asortimente ir užtikrinkite saugius malonumų žaidimus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close