Kaip prižiūrėti automobilį, kad daugiau laiko liktų smagioms vasariškoms pramogoms?

Paskutiniam vasaros mėnesiui įsibėgėjus, norisi sugauti kuo daugiau jos akimirkų ir dar kartą pasimėgauti saulės spinduliais, skaniomis uogomis ir maudynėmis. Tačiau, kad ir kaip norėtųsi lepintis šiais malonumais, kiekvienas iš mūsų turime ir daugybę įsipareigojimą, kuriems įvykdyti reikia ir laiko, ir energijos. Ne išimtis yra ir automobilio priežiūra – jei suskaičiuotume visis darbus, kuriuos būtina atlikti norint tinkamai prižiūrėti automobilį, jų būtų iš tiesų labai daug. Tad kviečiame jus susipažinti su keliomis gudrybėmis, kurias panaudojus automobilio priežiūra taps gerokai paprastesne, o ir laiko vasariškiems malonumams liks gerokai daugiau.

Naujos padangos – vos per kelias minutes

Ne paslaptis, kad būtent vasarą yra įvykdoma kur kas daugiau, o svarbiausia – tolimesnių kelionių. Na, o atsižvelgiant į tai, kad padangas yra rekomenduoja keisti nuvažiavus 6000 km, labai tikėtina, kad būtent vasara ir bus tas metas, kai pastebėsite, kad atėjo laikas naujoms padangoms. Tačiau nesunku ir nuspėti, kuris variantas atrodo žaviau: galimybė praleisti pusdienį prie jūros ar praleisti šį laiką bėgiojant po parduotuves ir ieškant naujų padangų… Taip, pirmasis variantas yra gerokai patrauklesnis, o geriausia žinia ta, kad tokį sumanymą galima nesunkiai įgyvendinti. Viskas, ką tereikia padaryti, tai tik pirkti padangas internetu. Toks sprendimas garantuos, kad padangas galėsite įsigyti vos per kelias minutes ir jums tikrai nereikės niekur eiti – galėsite tuo pat metu ilsėtis prie jūros. Turėtumėte skaityti toliau, jei norite padangų įsigyti vos per kelias minutes.

Automobilio plovimas – darbas mažiesiems

Jei nuo rudens iki vasaros visi šeimos nariai pasineria į sau skirtas veiklas, tai vasara kitoks metas – mažieji turi kur kas daugiau laisvo laiko. Ir dalį jo tikrai galima išnaudoti atliekant tėvų pavestas užduotis. Tad atėjus vasarai belieka tik prisiminti, kad automobilio švara jau nebūtina rūpintis patiems – galite tiesiog pavesti šį darbą atžaloms. Jos bus dėkingos už pasitikėjimą, o jūsų – turėsite daugiau laisvo laiko.

Ar naudojate pakankamai efektyvias valymo priemones?

Nesunku pastebėti, kad automobilio – švarai bei tvarkai palaikyti skirtų priemonių pasirinkimas šiandien yra ypač didelis. Jas galima skirstyti pagal įvairius kriterijus, o vienas iš jų – efektyvumas. Ir būtent šis kriterijus yra labai svarbus, kai ieškome išeičių, ką daryti, kad automobilio priežiūra vasarą pareikalautų mažiau laiko. Tereikia paklausti savęs, ar automobilio valymui naudojate iš tiesų efektyvias priemones? Atminkite, kad tinkamai parinktos, t.y., efektyvios priemonės valymo laiką gali sutrumpinti net kelis kartus. Tad kur kas daugiau jo turėsite vasaros malonumams.

Laiko bus dar daugiau, jei pirmenybę teiksite universalioms padangoms

Na, o pabaigai belieka tik priminti, kad automobilio priežiūra pareikalaus kur kas mažiau laiko ir nebūtinai vasarą, o apskritai – ištisus metus tuo atveju, jei žiemines bei vasarines padangas pakeisite universaliomis. Ne paslaptis, kad žieminės bei vasarinės padangos taip pat yra puikus pasirinkimas ir gali užtikrinti saugią bei patogią kelionę, tačiau tuo pat metu turi ir vieną trūkumą – šias padangas būtina keisti, todėl kasmet tenka gaišti laiką. Na, o universalios padangos leis jums išvengti šio rūpesčio – jį galėsite iškeisti pusdienį, kurį galėsite praleisti savo nuožiūra. Pigu.lt sudaro jums galimybę greitai bei patogiai įsigyti universalių padangų.

Kaip matyti, tereikia vos kelių paprastų gudrybių, kad automobilio priežiūra vasarą būtų paprastesnė. Ir, kad kur kas daugiau laiko turėtumėte smagioms vasariškoms pramogoms. To jums ir linkime.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close