Paskelbti egzaminų rezultatai

Rugpjūčio 5 d. Nacionalinė švietimo agentūra paskelbė visų brandos egzaminų rezultatus. Egzaminus šiais metais laikė 156 Prienų rajono abiturientai. Iš jų 13 abiturientų gavo šimto balų įvertinimus, iš jų net 11 – Prienų „Žiburio“ gimnazijoje.

Kaip ir visoje Lietuvoje, taip ir Prienų rajono savivaldybėje daugiausia šimtukų gavo laikiusieji anglų kalbos egzaminą. Prienų „Žiburio“ gimnazijoje aštuoni abiturientai įvertinti 100 balų, po vieną Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijoje ir Stakliškių gimnazijoje. Du Prienų „Žiburio” gimnazijos abiturientai, laikiusieji lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą, taip pat gali džiaugtis šimto balų įvertinimu. Dar vienas šimtukas atiteko „Žiburio“ gimnazijos mokiniui, pasirinkusiam informacinių technologijų egzaminą.

Džiaugiamės ir sveikiname!

Penktadienį, rugpjūčio 7 d., prasideda brandos atestatų įteikimo šventės: penktadienį 13 val. brandos atestatai bus įteikiami Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos abiturientams, 17 val. – Jiezno gimnazijos abiturientams, šeštadienį 19 val. – Stakliškių gimnazijos abiturientams, rugpjūčio 11 d. (antradienį) 19 val. – Prienų „Žiburio“ gimnazijos abiturientams. Veiveriuose ir Jiezne šventės planuojamos lauke, Stakliškėse – Kultūros ir laisvalaikio centre, Prienuose – Sporto arenoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close