Kokį CHI šampūną pasirinkti pagal savo plaukų tipą?

Šampūnas yra viena dažniausiai naudojamų plaukų priežiūros priemonių, todėl jį pasirinkti reikia atidžiai. Kartais žmonės mėgsta naudoti vieną šampūną visai šeimai, tačiau tai yra labai neteisinga, kadangi kiekvieno plaukų tipas gali būti skirtingas. Netinkamas šampūnas gali iššaukti nemalonias problemas – padaugėja pleiskanų, plaukai išsausėja arba pradeda labiau riebaluotis, o blogiausiais atvejais gali atsirasti ir pastebimas plaukų slinkimas. Dažnai, kad su šampūnų būtų pasiekiami geriausi rezultatai, jį reikia pasirinkti išsiaiškinus savo plaukų tipą ir tai, kokio efekto iš šampūno norisi. Vieni siekia išspręsti plaukų sausėjimo problemas, kitiems svarbu pašalinti pleiskanas ar kitas problemas. Žinoma, svarbu nepamiršti naudoti geros kokybės produktų.

Nors įprastai plaukai yra skirstomi į tris tipus – sausus, normalius ir riebius, tačiau reikia atsižvelgti į kur kas daugiau dalykų, kai norima išsirinkti tinkamą šampūną. Juk gali būti taip, kad plaukų galai yra labai sausi, o šaknys riebios. Plaukai gali būti ploni, stori, nepaklusnūs, vešlūs ar reti. Kai kurios moterys dažnai naudojasi karštomis formavimo žnyplėmis, o kai kurios nenaudoja net plaukų džiovintuvo. Tokia informaciją gali padėti išsirinkti tinkamesnį šampūną, nes geriau suprantama plaukų būklė, tipas, norimas ar reikiamas efektas.

Jeigu nuolat skundžiatės nepaklusniais plaukais, tuomet jums gali padėti glotninamasis CHI šampūnas. CHI Enviro Smoothing Shampoo yra praturtintas šilko ir perlų kompleksu. Tai švelniai valantis plaukus šampūnas, kuris atkuria plauko struktūrą dėl ko yra sulyginami plauko žvyneliai – plaukai lengviau išsišukuoja, ne taip veliasi ir įgauna spindesio. Pamaitinti, sustiprinti plaukai yra kur kas paklusnesni, todėl galėsite džiaugtis mažesniu vargu tiek vaikštant palaidais plaukais, tiek formuojant norimas šukuosenas.

Neįsivaizduojant savo gyvenimo be tiesinimo ar garbanojimo žnyplių, plaukų džiovintuvo, būtina naudoti apsaugą nuo karščio plaukams. CHI šampūnas Iron Guard 44 Thermal Protecting yra papildytas sudėtimi, kuri užtikrina, jog karštis plaukus pažeis mažiau. CHI44 keramikos komponentai plaukus apsaugo nuo karščio daromos žalos. Šampūnas aprūpina plaukus vitaminais, nes jame gausu vitamino E, vitamino A, keratino bei šilko baltymų. Simondsijų bei alyvuogių aliejai užtikrina puikų drėkinimą, saugo nuo sausėjimo ir lūžinėjimo.

Svajojančios apie didesnę plaukų apimtį, verta rinktis ploniems plaukams skirtus šampūnus. Prigludę, gyvybingumą praradę plaukai tikrai nedžiugina, todėl rekomenduojama rinktis CHI Royal Treatment Volume šampūną, kuris praturtintas prabangiu trumų ir perlų ekstraktu. Šampūnas švelniai pašalina visus nešvarumus nuo plaukų bei galvos odos, tad plaukai akimirksniu tampa puresni. Sudėtyje esantys kviečių proteinai stiprina plaukus ir mažina jų lūžinėjimo tikimybę.

Sausiems plaukams verta rinktis CHI Royal Treatment Hydrating šampūną, kuris turi itin aukštos kokybės drėkinančius ingredientus. Jis ne tik švariai išplauna, bet taip pat maitina galvos odą ir sudrėkina išsausėjusius plaukus, dėl ko pagyvėja ir plaukų spalva, atgaunamas žvilgesys. Šampūne nėra sulfatų bei parabenų.

Nuolat dažomi plaukai yra lengviau pažeidžiami, todėl priemonės plaukams turi būti suorientuotos į pažeidžiamumo sprendimą. CHI Infra šampūnas sukurtas taip, jog dažytus plaukus stiprintų tuo pačiu juos drėkindamas ir švelniai valydamas nuo nešvarumų. Sudėtyje esantis rožių vanduo bei rozmarinas padeda kovoti su pleiskanomis, reguliuoja ph. Plaukams šampūnas suteikia švelnumo ir žvilgesnio. Šio šampūno sudėtyje taip pat nėra parabenų bei sulfatų.

Jei plaukai neišsiskiria jokio didesne problema, tuomet galima naudoti visų tipų plaukams skirtus CHI šampūnus. Chi šampūnas su arbatmedžio ir pipirmėčių aliejumi yra skirtas visiems tipams, įskaitant ir riebius plaukus, kadangi pipirmėčių aliejus padeda reguliuoti galvos odos riebalų išsiskyrimą. Šampūnas suteikia vėsos pojūti, stiprina plaukus, skatina augimą ir puikiai išlaiko drėgmės pusiausvyrą.

Plaukų šampūnų šiais laikais yra didžiulis pasirinkimas, todėl visuomet didelį dėmesį skirkite jų sudėčiai bei suteikiamam efektui. Šampūnas, kaip ir kitos plaukų priežiūros priemonės, gali padėti spręsti konkrečias plaukų problemas. Jei jis pasirenkamas teisingai, atsižvelgiant ne tik į plaukų tipą, bet ir jų būklę bei savybes, galima džiaugtis gražesniais bei sveikesniais plaukais. Taigi, prieš renkantis šampūną, visuomet išanalizuokite savo plaukus. O didelį CHI šampūnų pasirinkimą galite rasti: www.kosmetikosparduotuve.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close