Svarbi informacija keliavusiems į Prienus dėl galimo kontakto su vakar iš Kauno ligoninės pabėgusiu asmeniu, sergančiu COVID-19 liga

Asmenys, 2020-07-23 keliavę žemiau pateiktais maršrutais, galėjo turėti kontaktą su sergančiuoju koronarine infekcija (COVID-19). Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie SAM (NVSC) prašo galimai kontaktavusius su šiuo asmeniu susisiekti su NVSC specialistais tel. (8 618) 79984, Prienuose tel. (8 319) 51169  (darbo valandomis) ir el. p. info@nvsc.lt , Prienuose el. p. prienai@nvsc.lt.

Iš Kauno autobusas išvyko 13:10, iš Prienų – 14:05, iš Alytaus – 14:50

Iš Kauno autobusu, kuris išvyko 13:10, galimai su sergančiuoju važiavo vienas Prienų rajono gyventojas, o iš Prienų autobusu, kuris išvyko iš autobusų stoties 14:05, – dar trys Prienų rajono gyventojai.

Pateikiame visus maršrutus, kuriais galėjo važiuoti keleiviai su sergančiuoju asmeniu:

Kaunas – Prienai – 1 keleivis

Kaunas – Leipalingis – 2 keleiviai

Kaunas – Veisiejai – 1 keleivis (sergantis išlipo Seirijuose)

Prienai  Kižiai  1 keleivis

Prienai Valatkai 1 keleivis

Prienai Alytus 1 keleivis

Sabališkės – Alytus – 1 keleivis

Alytus – Geištarai – 3 keleiviai

Alytus – Tolkūnai – 3 keleiviai

Alytus – Seiliūnai – 1 keleivis

Alytus – Seirijai – 1 keleivis

Alytus – Leipalingis – 2 keleiviai

Alytus – Veisiejai – 1 keleivis

Veisiejai – Dainaviškiai – 2 keleiviai (1 mažametis vaikas)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close