Pro Prienus praūžė škvalas

Šeštadienio pavakare, kuomet visus alino vasariškas karštis, pro Prienų rajoną praūžė škvalas. Prienai atsidūrė jo epicentre.

Škvalo būta ne itin didelio. Didesnėje rajono dalyje tuo metu sustiprėjo vėjas, iš dangaus pasipylė smulkus lietus. Prienuose po lietaus telkšojusios balos išliko ir iki kitos dienos. Kaip patvirtino AB „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Ernestas Naprys, škvalo metu rajone užregistruoti tik keli elektros tiekimo gedimai, kurie, ko gero, nieko bendro su škvalu neturėjo.

Šeštadienio vakare, nors ir praūžus škvalui, mieste buvo pilna žmonių, išbėgusių pakvėpuoti atvėsusiu oru, o prie „Ąžuolo“ progimnazijos ir toliau energingai vyko jaunimo tinklinio varžybos.

Kiekvieną vasarą pasismaginantys stiprūs vėjo gūsiai bei smarkios liūtys kartais gali išgąsdinti. Visgi tai rodo, kad prasidėjo vasara, atostogų ir pramogų metas. Tačiau sprendžiant apie poilsiautojų prie Birštono ežerėlių kiekį šį sekmadienį, dar nedaug kas drįsta degintis ar bandyti pasinerti į dar nesušilusį vandenį.

 

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close