Gatvės muzikos diena (GMD) Prienuose – liepos 18 d. 12–22 val.

Artėja šventė, kai įvairiuose Lietuvos ir užsienio miestuose visi mokantys ir norintys išeina groti gatvėse, skveruose, aikštėse ar net viešajame transporte! Tądien miestų gatvės skęsta įvairios muzikos garsuose, o šventės žiūrovai gėrisi muzikantų kuriamais pasirodymais. Nesvarbu, ar esi profesionalus muzikantas, ar mėgėjas; groji metalą ar sutartines – šventėje dalyvauti gali visi!

Labai norime, kad ir gražiose Prienų viešosiose erdvėse tą dieną įsikurtų muzika. Padarykime tai kartu!

Drauge galime pasidžiaugti – Prienai prisijungia prie visos Lietuvos Gatvės muzikos dienos žemėlapio!!!

Muzikavimo Prienuose vietos – Stadiono (Beržyno) parke (tik akustiniai atlikėjai) ir Laisvės aikštėje (bus įgarsinimas). Kviečiame sukurti muzikos garsais ir vasariška nuotaika pripildytą dieną.

Registracija nesudėtinga: https://gmd.lt/

Jeigu kils klausimų susisiekite:

El.p. zitakc@gmail.com , Tel.: 8 686 94 930

Muzikos dienos koordinatorė Prienuose Zita Kuzminskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close