Pirmadienį, 12 val. visi laisvi Lietuvos policijos ekipažai pagerbs žuvusį kolegą švyturėliais ir tylos minute

Tarnybos metu nušautas Telšių apskr. vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių r. policijos komisariato tyrėjas Saulius Žymantas bus laidojamas birželio 1 d. Mažeikių r. Viekšniuose, 11 val. bus aukojamos Šv. Mišios, 12 val. – laidotuvės Viekšnių kapinėse.

Laikantis šalyje galiojančio karantino sąlygų, pareigūno laidotuvėse dalyvaus policijos vadovai, bendražygiai, pareigūnai iš visų šalies apskričių. Laidotuvėse gros reprezentacinis Vidaus reikalų ministerijos pučiamųjų orkestras, policijos kinologai su tarnybiniais šunimis suformuos iškilmingą eiseną, kurioje bus ir tarnybos metu nušauto Sauliaus Žymanto keturkojis draugas Grantas, taip pat Vadovybės apsaugos departamento, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Muitinės departamento, Kalėjimų departamento kinologai su tarnybiniais šunimis.

Pagerbiant kolegą, pirmadienį visoje šalyje policijos pareigūnai (visi tuo metu galintys) 12 val. vienai minutei išlips iš tarnybinių automobilių, įjungs švyturėlius ir atiduos pagarbą, taip palydint ir pagerbiant žuvusį kolegą.
Pirmadienį nuo 7 iki 22 val. visuose policijos komisariatuose bus 1/3 nuleistos policijos vėliavos arba užrišama gedulo juosta.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close