D. Trumpas: JAV suteikė leidimą gydyti COVID-19 vaistais nuo maliarijos

JAV suteikė leidimą naudoti maliarijos gydimui skirtą preparatą chlorokviną gydyti naujojo koronaviruso infekcijai COVID-19, ketvirtadienį pranešė prezidentas Donaldas Trumpas.

„Galėsime padaryti šį vaistą beveik iškart padaryti prieinamą – ir štai kur FDA (Maisto ir vaistų administracija) itin puikiai pasirodė“, – žurnalistams sakė D. Trumpas.

„Jie atliko patvirtinimo procesą – [preparatas] buvo patvirtintas. Vietoje daug, daug mėnesių jie pasirūpino, [kad tai būtų padaryta] nedelsiant, – tęsė prezidentas. – Galėsime padaryti šį vaistą prieinamą pagal receptą.“

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close