Lengva COVID-19 forma sergantys pacientai bus gydomi namuose – SAM

LLK Medicina Skiepai Gripas Komplikacijos Medikai: veiksmingiausias ginklas prieð gripà yra skiepai. Eltos nuotr. Kaunas, rugsëjo 23 d. (ELTA). Baigiantis rugsëjui, 40-àjà metø savaitæ skelbiama gripo sezono pradþia ir þmonës kvieèiami pasiskiepyti nuo ðio viruso. VðÁ Kauno klinikinës ligoninës medikai visiems pataria nedelsti ir nerizikuoti savo ir artimøjø sveikata, nes gripo komplikacijos kelia didelá pavojø sveikatai. rb

Lengva COVID-19 forma sergantys pacientai nebebus guldomi į ligonines, jie bus išleidžiami gydytis į namus, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija (SAM).

„Lengvus koronavirusinės infekcijos (COVID-19) simptomus jaučiantys pacientai nuo šiol galės būti išleisti gydytis į namus, jei čia galės laikytis visų izoliavimosi (saviizoliacijos) taisyklių. Tai reiškia, kad tie, kuriems nereikia specifinio simptominio gydymo, nebus guldomi į ligonines“, – informavo Sveikatos apsaugos ministerija.

Tuo metu, pacientams, kuriems dėl jų sudėtingesnės būklės taikomas stacionarinis gydymas, jų sveikatai pagerėjus, taip pat bus leista gydytis namuose, nors tyrimo rezultatai vis dar bus teigiami. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close