Kuo valyti medinius baldus?

Mediniai baldai yra bene pats dažniausias lietuvių pasirinkimas. Kodėl? Todėl, kad mediniai baldai (https://www.deinavosbaldai.lt/visi-baldai/mediniai) ne tik labai puikiai atrodo, tačiau tuo pačiu yra ir labai tvirti. Daugelis bandydamas įsigyti baldus geriausia dėmesio skiria jų funkcionalumui ir ilgaamžiškumui, kadangi tikimasi, jog investicija puikiai atsipirks. Taigi, mediniai baldai, lyginant su metaliniais, stikliniai bei plastikiniais – tikrai yra pats geriausias variantas. Tačiau ką daryti, kad mediniai baldai kuo ilgesnį laiko tarpą išliktų gražūs ir tuo pačiu nekeistų savo išvaizdos.

Jūsų dėmesiui – keli patarimai, kurie padės tinkamai pasirūpinti mediniais baldais.

Mediniai baldai gali būti valomi su paprasčiausiu muilu ir vandeniu. Netgi labai dažnai sakoma, kad šios priemonės ypač pasitarnauja. Tiesa, jeigu valysite su specialiomis priemonėmis laimėsite tai, kad medinius paviršius bus padengtas specialia plėvele, kuri suteikia tarsi papildomą apsaugą. Dažniausiai toks specialus sluoksnis apsaugo ne tik nuo dulkių, tačiau ir rimtesnių problemų, tad tai – puikus pasirinkimas.

Medinių baldų apsauga taip pat susijusi su tinkamos stovėjimo vietos pasirinkimu. Pavyzdžiui, net ir labai kokybiški mediniai baldai nuo tiesioginių saulės spindulių gali keisti savo spalvą. Natūralu, kad pablukęs baldas neatrodo kaip gražiai, kaip kad naujas, tad tinkamos vietos parinkimas yra labai svarbus.

Medinių baldų priežiūra neatsiejama ir nuo reguliaraus baldo atnaujinimo. Tam puikiai tinka specialios impregnavimo priemonės, kurios taip pat ne tik suteikia baldui daugiau spalvos, tačiau tuo pačiu ir padengia jį apsauginiu sluoksniu. Kadangi dažniausiai padengimas yra greitas ir paprastas – tai kiekvienas gali padaryti savo namuose.

Tinkama priežiūra garantuos, kad mediniai baldai atrodys kur kas gražiau, juolab, kad jie Jums kur kas ilgiau tarnaus. Svarbiausia žinoti – kaip ir skirti dėmesio reguliariai.

Skaitykite plačiau apie medinių baldų priežiūrą deinavosbaldai.lt svetainėje.


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close