Birštone lankėsi Neringos vaikų futbolo komanda

Dviejų kurortinių sporto įstaigų vadovų susitarimu Birštone 2020 m. vasario 17-18 dienomis lankėsi Neringos sporto mokyklos vaikų (10-11 metų amžiaus) futbolo komanda – 6 sportininkai ir komandos treneris Evaldas Misiūnas.

Vasario 17 d. svečių delegacija susipažino su Birštono kurortu padedant gidei Nijolei Juozaitienei. Vėliau treniravosi Birštono gimnazijos sporto salėje.

Vasario 18 d. Birštono sporto centro direktorius S. Smailys jaunuosius sportininkus ir trenerį pakvietė apsilankyti Birštono apžvalgos bokšte, pasigrožėti Birštono apylinkių ir Nemuno vaizdais.

Vėliau svečiai ir Birštono jaunieji futbolininkai susitiko draugiškose futboliuko varžybose. Teisėjaujant Birštono sporto centro treneriui Virmantui Šabasevičiui, komandų įmuštų įvarčių rezultatas įspūdingas, tačiau draugiškas, įmušta į vartus po 20 įvarčių.

Svečiai su gera nuotaika ir Birštono sporto centro suvenyrais išvyko iš Birštono vasario 19 dieną, tačiau balandžio mėnesį vėl susitiks draugiškose varžybose Neringos savivaldybėje.

Birštono sporto centro informacija, nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close