Prieškambaris ir virtuvė: ar verta ieškoti bendrų stilistinių elementų?

Namų įrengimas yra viena iš tų temų, kuria kalbėti galima labai daug – nuolat diskutuojama įvairiais klausimais ir didelė dalis iš jų niekada neturės galutinio atsakymo. Kita vertus, netrūksta ir tokių klausimų, į kuriuos galima pateikti konkretų atsakymą ir turėti daugiau aiškumo, susijusio su namų įrengimu. Vienas tokių klausimų skamba taip: ar verta palaikyti tam tikrų namų patalpų, pavyzdžiui, prieškambario bei virtuvės, stilistinį bendrumą? Ar verta ieškoti bendrų stilistinių elementų? Jei ir jums aktualus šis klausimas, turėtumėte žinoti, kad iš tiesų verta ieškoti bendrų stilistinių dėmenų. Taigi, pats metas sužinoti daugiau apie detales, kurios turėtų būti pastebimos tiek prieškambaryje, tiek virtuvėje.

To paties stiliaus baldai

To paties stiliaus baldai yra puikus būdas pabrėžti šių erdvių stilistinių bendrumą. Taigi, viskas labai paprasta: jei pasirinkote klasikinio stiliaus prieškambario baldus, tai tokie patys turėtų būti matomi ir virtuvėje; jei pasirinkote modernaus stiliaus gaminius, tai tą patį stilių turėtumėte išvysti ir virtuvėje. Spauskite, jei norite sužinoti daugiau, kur įsigyti įvairių stilių prieškambario baldų.

4 ar 5 dalių paveikslai

Paveikslų galime rasti kone kiekvienuose namuose ir iš tiesų tai yra puikus būdas suteikti namams daugiau grožio ir harmonijos, Vis dėlto, nesunku pastebėti, kad, jei dažnai pasirenkami pavieniai paveikslai arba tiesiog vienos dalies paveikslai, tai dar tikrai nereiškia, kad tai yra vienintelis galimas pasirinkimas. Šiandien bet kurioje interjero prekių parduotuvėje galime rasti ir 4 ar 5 dalių paveikslų, kurie gali tapti idealiu sprendimu kiekvienam, norinčiam išlaikyti prieškambario bei virtuvės stilistinį darnumą. Taigi, tiesiog įsigykite sau patikusį 4 ar 5 dalių paveikslą: keletą dalių pakabinkite prieškambaryje, o keletą – virtuvėje.

Rinkitės vienodas interjero detales

Ne paslaptis ir tai, kad tiek prieškambaris, tiek virtuvė yra tos erdvės, kurias galite paįvairinti interjero detalėmis: vazonais su gėlėmis; žvakėmis, žvakidėmis, pagalvėlėmis ir t.t. Taigi, jei nuspręsite šias namų erdves papuošti išvardintomis detalėmis, rinkitės vienodas – taip užtikrinsite šių spalvų stilistinę harmoniją.

Spalvos – taip pat reikšmingos

Na, ir, žinoma, nepamirškite spalvų: jei jūsų virtuvėje yra šviesių, pastelinių spalvų baldai, tai tokios pat spalvos baldus reikėtų pasirinkti ir prieškambaryje; jei virtuvėje galime išvysti žemės spalvų baldus, tai tokios spalvos turėtų ir prieškambaryje esančių baldų. Įvairių spalvų virtuvės baldų galite rasti čia.

Taigi, kaip matyti, išlaikyti stilistinė šių patalpų harmoniją tikrai nėra sudėtinga. Tai gali padaryti pasirinkdami to paties stiliaus, spalvų baldus ar papuošdami šias namų erdves vienodomis detalėmis, dekoracijomis. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad išlaikyti stilistinį vientisumą iš tiesų verta – dėl šios priežasties namai atrodys erdvesni, bus išvengta griežto padalijimo į atskiras erdves.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close