Sausio 22 d., trečiadienį, 18:00 val. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre – nuotaikingas ir nuoširdus Katažinos koncertas! Žavioji atlikėja kviečia Jus pasidžiaugti gyvenimu ir paklausyti melodingų dainų!

Bilietus platina bilietai.lt bei Prienų kultūros ir laisvalaikio centras. Daugiau informacijos tel.: +370 620 92 411

Katažina – slaviško temperamento viesulas lietuviškoje scenoje. Jos plati širdis ir dar platesnis balsas kasmet gausina gerbėjų būrį. Vilniaus krašte užaugusi dainininkė dažnai matoma populiariose TV muzikinėse laidose (“Chorų karai”, “Žvaigždžių duetai”, “Lietuvos balsas”, “2 balsai – 1 širdis” ir kitos). Atlikėja atvyksta į Kelmę, kad pasidalintų savo širdimi su Jumis. Kviečiame visus linksmai praleisti vakarą ir ilgam pasisemti teigiamų emocijų!

Sausio 22 d., trečiadienį, 18:00 val. Katažina laukia Jūsų visų Prienų kultūros ir laisvalaikio centre!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close