„Tele2“ Kalėdos: 2,5 GB duomenų tik už 7,5 Eur/mėn., o išmanieji – iki 54 proc. pigiau

Gruodis daugeliui siejasi ne tik su didžiausių šeimos švenčių laukimu, užbaigiamais darbais, bet ir skubėjimu bei išlaidomis dovanoms. Tačiau šie metai gali būti išlydėti kitaip, neištuštėjusiomis piniginėmis ir ramiau – juk dabar „Tele2“ internetinėje parduotuvėje ir salonuose taikomi itin viliojantys pasiūlymai planams, telefonams, kompiuteriams bei išmaniesiems įsigyti.

„Norėjome, kad klientai šiais metais galėtų Kalėdoms pasiruošti lengviau, sutaupytų ir laiko, ir pinigų. Todėl visais mūsų šventiniais pasiūlymais galima pasinaudoti net tik salonuose, bet ir internetinėje parduotuvėje, o tokiu būdu išvengti eilių, spūsčių bei streso“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ pardavimų direktorė.

Su „Tele2“ planais – naujausi „iPhone“ net iki 230 Eur pigiau!

Užsukti į internetinę parduotuvę www.tele2.lt tikrai verta – pavyzdžiui, dėl „Tele2“ taikomos šventinės nuolaidos pokalbių planui su 2,5 GB duomenų, kuriuos galima naudoti visoje Lietuvoje. Sudarant 12 arba 24 mėn. sutartį, šis mokėjimo planas su neribotais pokalbiais ir SMS žinutėmis dabar kainuoja vos 7,5 Eur/mėn. Duomenis naudojant ES ir EEE šalyse – taikoma papildoma priemoka.

Įsigijus naują planą, verta atsinaujinti ir išmanųjį – jiems įsigyti „Tele2“ taip pat paruošė viliojančių pasiūlymų. Itin suskubti turėtų svajojantys sau įsigyti ar artimąjį nustebinti „iPhone“ flagmanu – dabar nuolaidos jiems siekia net iki 230 eurų!

Pasiūlymai galioja telefonus įsigyjant kartu su neribotų pokalbių, SMS ir interneto planais nuo 7,50 Eur/mėn., skelbiamais www.tele2.lt, bei sudarant 24 mėn. sutartį. Nuolaidos dydis priklauso nuo pasirinkto mokėjimo plano.

Pasiūlyme dalyvauja net trys „Apple“ išmaniųjų modeliai. Vieni tokių – ryškiaspalviais korpusais išsiskiriantys flagmanai „iPhone 11“. Tokį modelį su 64 GB atmintine ir dviguba kamera dabar galima įsigyti itin patraukliomis sąlygomis. Beje, jį verta rinktis daug filmuojantiems – šis išmanusis ypač aukštos kokybės 4K vaizdo įrašus fiksuoja net 60 kadrų per sekundę greičiu.

Gerų naujienų paruošta ir norintiems įsigyti dar galingesnius, net tris kameras turinčius „Pro“ serijos „Apple“ flagmanus. Ypatingos nuolaidos šiuo metu taikomos tiek „iPhone 11 Pro“, tiek „iPhone 11 Pro Max“ modeliams.

Nuolaidos „Samsung“ išmaniesiems – iki 54 proc.

Šventiniais „Tele2“ pasiūlymais džiaugtis turėtų ir „Samsung“ gerbėjai. Dabar šio gamintojo išmaniuosius įsigyti galima net iki 54 proc. pigiau. Nuolaidos galioja telefonus įsigyjant kartu su neribotų pokalbių, SMS ir interneto planais nuo 7,50 Eur/mėn., skelbiamais www.tele2.lt, bei sudarant 24 mėn. sutartį. Nuolaidos dydis priklauso nuo pasirinkto mokėjimo plano.

Suskubti turėtų dar šiais metais svajojantys įsigyti naująjį „Samsung S10+“ modelį su 128 GB atmintine. Šis, net 6,4 colių įstrižainės ekraną turintis, išmanusis itin tiks ieškantiems galingo ir spartaus, o taip pat stilingo telefono.

Sutaupys ir pasiūlymo laikotarpiu įsigysiantys išmanųjį „Samsung S10e“. Jį rinktis verta ieškantiems kompaktiškesnio bei lengvesnio modelio. Beje, šis telefonas tinka ir daug fotografuojantiems – gamintojo teigimu, jo atminties užteks daugiau nei 50 tūkst. nuotraukų saugojimui.

Pasiūlymas paruoštas ir „Samsung A50“ modeliui su 128 GB atmintine. Šį, subtilaus dizaino, lengvą, tačiau kartu ir tvirtą telefoną šiuo metu galima įsigyti žymiai pigiau. Rinktis galima net iš keturių skirtingų spalvų: juodos, baltos, mėlynos arba koralinės.

Ir tai dar ne viskas. Jei artėjančių Kalėdų proga šeimos narius ketinate nustebinti išmaniuoju įrenginiu – taip pat skubėkite į operatoriaus internetinę parduotuvę ar saloną. Nuo ausinių, kolonėlių iki roboto siurblio – „Tele2“ siūlo ne tik platų šių įrenginių asortimentą, bet ir iki 30 proc. siekiančias nuolaidas jiems įsigyti.

Apie visus pasiūlyme dalyvaujančius išmaniųjų telefonų ir įrenginių modelius, nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles daugiau sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

Kartu su „Tele2 Laisvu internetu“ – kompiuteriai tik nuo 99 Eur

Staigmenų paruošta ir daugiau. Artimuosius ketinantys nustebinti nauju nešiojamu kompiuteriu, jau dabar gali pasinaudoti ankstyvais „Tele2“ kalėdiniais pasiūlymais – kainos prasideda tik nuo 99 Eur!

Pasiūlymai galioja kompiuterius įsigyjant kartu su „Tele2 Laisvo interneto“ neribotu planu (už 18,90 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. sutartį. Ilgai laukti neverta – mėnesio įmokos už pasiūlyme dalyvaujančius kompiuterius prasideda vos nuo 3,08 Eur.

Apie visus pasiūlyme dalyvaujančius kompiuterių modelius, nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close