Skelbiamas Kalėdinis konkursas Birštone!

Birštono savivaldybė, skatindama gyventojų, įmonių, įstaigų ir organizacijų kūrybiškumą, saviraišką, originalumą bei siekdama aktyvinti vaizduotę, siekimą nustebinti aplinkinius idėjomis puošiant mus supančias erdves, savo aplinką, dovanoti šventinę nuotaiką artėjančioms šventėms, skelbia Kalėdinį konkursą.

Šių metų Kalėdinis Birštono šūkis – „Švęsk lėtai“. Šventės nebūtinai turi būti gausios ar triukšmingos. Jos gali būti ramios, jaukios ir svajingos…

Taigi, nufotografuokite savo jaukią kalėdinę eglutę, rankų darbo šventinę kompoziciją-dekoraciją ar kalėdinį vainiką ir atsiųskite ją / juos mums!

Jūsų nuotraukų lauksime iki gruodžio 27 d. el. p. marta.sliumpiene@birstonas.lt arba architektai@birstonas.lt. Laiške nurodykite dalyvio vardą, pavardę, įstaigos / įmonės pavadinimą, adresą, telefono numerį.

Konkurse gali dalyvauti fiziniai ar juridiniai asmenys (gyventojai, įmonės, įstaigos, organizacijos, bendruomenės ir kiti).

Komisijos atrinktus ir įvertintus gražiausius, išradingiausius kalėdinius papuošimus apdovanos Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, įteikdama padėkas ir atminimo dovanas.

Birštoniečiai, dovanokime vieni kitiems jaukumą…

Birštono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close