Birštono viešojoje bibliotekoje saulėtos vasaros atostogos palydėtos projekto „Kurk. Pajausk. Atrask“ renginiu – įsisupus į prisiminimais apkabintus kvapus.

Renginių organizatoriai „Čiulba ulba” ir savęs pažinimo renginių bei aromatų degustacijų vedėja Kristina Jan vaikus ir jų tėvelius pakvietė iš arčiau susipažinti su natūraliais kvapais, jų pagrindinėmis natomis, kartu kurti Vytauto parko pievą, Žvėrinčiaus mišką, Nemuną, oro balionus ir biblioteką primenančius aromatus.

Kūrybinėse dirbtuvėse nestigo emocijų! 15 skirtingų kvapų akimirksniu pasklido po biblioteką, nejučiomis prisiminimais nukėlė į Šv. Kalėdas, laukus, senelio sodą, priminė malonias akimirkas, kurių kasdien, galbūt, neprisimename.

Nuotaikingo žaidimo metu dalyviai išrinko pagrindinius kvapus, kuriuos sumaišius, sukūrė 5 unikalius kvapus. Juos užuosti galėsite projekto pabaigoje – spektaklio, pagal projekto dalyvių ir vaikų rašytojo V. Šidlausko sukurtą pasaką apie Birštoną, metu.

Prie projekto prisijungti dar galite ir Jūs! Sekite Birštono viešosios bibliotekos informaciją.

Projektas „Kurk. Pajausk. Atrask”.

Organizuoja: Birštono viešoji biblioteka

Finansuoja: Lietuvos kultūros taryba, LR kultūros ministerija ir Birštono savivaldybė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close