Pasakos apie Birštoną kūrybinės dirbtuvės su rašytoju V. Šidlausku

Ar žinojote, kad bibliotekose taip pat gimsta nuostabios pasakos?

Balandžio 18 ir gegužės 10 dienomis Birštono viešojoje bibliotekoje ir Nemajūnų padalinyje (filiale) svečiavosi vaikų pamiltas rašytojas Virgis Šidlauskas, kvietęs į linksmas pasakos apie Birštoną dirbtuves.

Laikas prabėgo nepastebimai! Visi kartu prisiminė krašto istoriją, aptarė labiausiai Birštoną atspindinčius objektus, pasinėrė į džiuginantį fantazijos pasaulį: kūrė ypatingus herojus, rinko jiems ypatingus vardus, aptarė išskirtines jų savybes, charakterius, išvaizdą…

Džiugu buvo stebėti kaip noriai ir aktyviai vaikai dalyvauja veikloje, kaip išradingai ieško įdomiausių pasakos sprendimo būdų, atvirauja, juokauja. Tokios akimirkos, laikas su kūrybą bei literatūrą mylinčiais žmonėmis įkvepia, dar labiau praskaidrina net ir saule besišypsančią dieną.

Projektas „Kurk. Pajusk. Atrask”

Organizuoja: Birštono viešoji biblioteka

Finansuoja: Lietuvos Kultūros Taryba, LR kurtūros ministerija ir Birštono savivaldybė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close