Prie Prienų žiedo sekmadienio vakarą įvyko kraupi avarija

Sekmadienio vakarą, apie 18 val., prie įžymiojo kelio Kaunas-Alytus žiedo vedančio į Prienus Mačiūnų kaime, įvyko skaudus autoįvykis, kuriame kaktomuša susidūrė du automobiliai.

Į įvykio vietą atskubėjo gausios ugniagesių, policijos bei greitosios medicininės pagalbos pajėgos.

2019-11-17 apie 18 val. 15 min. Prienų r. Ignacavos k. ribose, kelyje Kaunas-Prienai-Alytus, vyras (g. 1962 m.) vairuodamas automobilį „VW Sharan“, lenkė ta pačia kryptimi važiavusį traktorių „MTZ 1025“ su priekaba, vairuojamą vyro (g. 1945 m.). Lenkdamas „VW Sharan“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Škoda Octavia“, kurį vairavo vyras (g. 1982 m.). 18:32 val. iš lengvojo automobilio „VW Sharan“ išlaisvintas buvęs prispaustas vairuotojas, sąmoningas perduotas medikams ir išvežtas į gydymo įstaigą. 18:46 val. gelbėjimo įranga iš lengvojo automobilio „Škoda Octavia“ išlaisvintas kitas prispaustas, sąmoningas perduotas medikams ir išvežtas į gydymo įstaigą. Traktorininkas nenukentėjo. Įvykio metu visi trys vairuotojai buvo blaivūs.

Foto: Facebook grupė „Kur stovi policija Alytuje”

(Turite daugiau informacijos apie įvykį? Kviečiame pasidalinti el. paštu redaktorius@naujasisgelupis.lt)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close