Prienuose mažieji galės žaisti ir „Debesų pievoje“

Drėgną ir vėsų lapkričio 9-osios vakarą Prienuose, galima sakyti, nušvito ryškus, pro debesis prasimušęs spindulėlis ir nušvietė pievą, kuri nuo šiol džiugins ir mažuosius, ir jų tėvelius.

Taigi Prienuose duris atvėrė vaikų švenčių erdvė „Debesų pieva. Erdvė vaikams ir šeimoms“. Pasak jos įkūrėjos Solveigos Pempienės, šioje erdvėje mažųjų laukia ekologiški žaislai, laipiojimo siena, čiuožykla, karstymosi kopėtėlės ir didžiulis minkštų detalių baseinas su 10 tūkstančių kamuoliukų!

Panašu, jog tai – tikras žaidimų rojus. Mergaičių čia laukia lėlės, miegančios Mėnulio vežimėliuose ir supamoje lovytėje, bei tikras medinis namelis jaunosioms virtuvės šefėms su garuojančia moliūgų sriuba bei kvapniu obuolių pyragu. Tiesa, namelis skirtas ne tik dailiosioms šefėms, bet ir šefams, kurie pasistiprinę ir pavaišinę kitus galės skubėti prie žaislinių mašinėlių ir išbandyti įvairias lenktynių trasas.

Negana to, beveik visos mergaitės svajoja būti princesėmis, o berniukai – riteriais ar stipriausiais pasaulio gelbėtojais, ir kuris gi iš jų nenorėtų tapti savo svajonių personažu? „Debesų pievoje“ – viskas įmanoma. Mažųjų svajotojų ir savo gerbėjų čia lauks įvairių pasakų bei filmų herojų kostiumai.

Tuo tarpu tėveliai, kuriems galvoje šimtas tūkstančių milijonų rūpesčių, galės visus savo mažųjų svajotojų švenčių reikalus patikėti „Debesų pievos“ švenčių organizatoriams.

Na, o kas ta „Debesų pieva“, kas ją pasėjo, užaugino ir prižiūrės, teiraujamės pagrindinės „sodinininkės“ Solveigos.

Taigi, sveikiname užaugus pievai ir norime sužinoti, kaip debesyse sėjamos ir auginamos pievos? Kaip kilo mintis sudaiginti šią pievą ir kiek laiko prireikė ją užauginti?

Debesyse sėjamos ir auginamos pievos turint svajonių, jomis tikint ir joms besišypsant. Myliu vaikus, man patinka su jais kurti, žaisti, atrasti, džiaugtis, tiesiog būti…

Įkurti jaukią ir šviesią erdvę šeimoms mane įkvėpė dukrytės gimimas. Penkerius metus tyliai apie tai svajojau, stebėjau savo ir draugų mažuosius, analizavau jų poreikius, pomėgius, tačiau vis pritrūkdavau drąsos ir ryžto imtis papildomos veiklos, nes, be jos, mano pagrindinis darbas – Birštono viešojoje bibliotekoje.

Apie šią svajonę nuolat pasakodavau savo artimiesiems, draugams, kurie mane labai palaikė, vis skatino jos siekti. Už tai jiems esu be galo dėkinga.

Pusę metų su vyru generavę idėjas, ieškoję geriausių sprendimų, padedami šeimos ir nuostabių draugų, mes sukūrėme erdvę, į kurią sudėjome visą savo širdį. Pasibaigus įrengimo darbams, esame laimingi, kad tam pasiryžome, kad nepabijojome ir nusišypsojome savo svajonei. Tikimės, kad mūsų pastangas įvertins ir mažieji, ir tėveliai, ir seneliai.

Ar „Debesų pieva. Erdvė vaikams ir šeimoms“ jau užaugusi, ar dar galima tikėtis, kad ji bus nuolat stebinanti, kaip ir žydroje padangėje plaukiantys plunksniniais debesys?

„Debesų pievoje“ stengsimės nuolat pasiūlyti kažką naujo, papildyti žaidimų erdvę naujais žaislais ir įranga. Nors esame už natūralius, ekologiškus žaislus, esame atviri ir naujovėms – ateityje planuojame įsigyti interaktyvių priemonių, kurios lavins mažųjų vaizduotę, kūrybiškumą bei pasaulio pažinimą.

Rengsime šeimų vakarus. Kviesime į meno terapiją, ebru užsiėmimus, vaikų ir tėvų jogą, įvairias kūrybines veiklas, filmų peržiūras, pižamų vakarėlius ir kt.

Kokio amžiaus debesų „paukščiukams“ skirta ši erdvė, kiek ji gali jų priimti?

Debesyse gali skraidyti ir maži, ir dideli. Reikia tik… geros nuotaikos!

Švenčių erdvėje bus švenčiamos įvairios šventės.Kokias kompleksines paslaugas galite pasiūlyti, kad tėveliams sumažėtų rūpesčių?

Siekdami, kad tėveliams būtų kuo mažiau rūpesčių, kad jie galėtų atsipūsti ir ramiai švęsti, siūlome užsisakyti užkandžių, saldėsių ir šilto maisto, kurį nemokamai pristatysime tiesiai į erdvę. Bendradarbiaujame su viešbučio „Audenis“ kavine, „Tango pizza“, kepyklėle. Jeigu atsirastų norinčių bendradarbiauti, laukiame pasiūlymų el. p. info.debesupieva@gmail.com

Vaikų užimtumui šventės metu už papildomą mokestį siūlome įvairias dirbtuvėles, žaidimus, edukacijas, šventę su dresiruotais šuniukais, animatoriumi, fotografo paslaugą.

Jeigu nerasite patinkančios veiklos, atsižvelgdami į šventės tematiką geriausią sprendimą rasime kartu.

Ar tėveliams bus vietos ir galimybių švęsti su vaikais kartu? Ar jų taip pat laukia žaidimai ir ekologiški žaislai?

Žinoma! Erdvė skirta visai šeimai! Tėveliai čia taip pat ras veiklos: galės pripildyti didžiulį kamuoliukų dušą, jėgas išbandyti prie futbolo, mini pulo, teniso, šaškių ir kt. žaidimų stalų.

Kada „Debesų pievoje“ bus galima apsilankyti, kada reikėtų susirūpinti erdvės užsakymu?

„Debesų pievą. Erdvę vaikams ir šeimoms“ užsisakyti reikėtų likus ne mažiau kaip 3 dienoms iki šventės. Norint užsakyti ir užsiėmimus – ne vėliau nei prieš 5 dienas.

Kviečiame apsilankyti Prienuose, Statybininkų g. 4 ir kartu pašokinėti po „Debesų pievą“! Kurkime šilčiausius šeimos prisiminimus kartu – tarp šviesių, pūkuotų, lengvučių it plunksnos debesų!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close