Didžiausias įvertinimas – visuomenės pasitikėjimas

Spalio 2-ąją Prienų r. policijos komisariate buvo paminėta Angelų sargų – Policijos diena. Šventėje dalyvavo Alytaus AVPK viršininko pavaduotojas Virginijus Jaruševičius, Prienų rajono savivaldybės vadovai, socialiniai partneriai.

Sveikindamas kolegas su profesine švente V. Jaruševičius priminė, kad Policijos diena sutapatinama su Angelų sargų diena, kuri yra daug platesnė – dažnai Angelais sargais tampa ne tik pareigūnai, bet ir daugybė visuomenės atstovų, gelbstinčių kitų žmonių gyvybes, save paaukojančių dėl kitų.

V. Jaruševičius pasidžiaugė, kad policijos pareigūnai per pastaruosius metus dėl atsidavimo darbui gavo didžiulį visuomenės pasitikėjimą ir tapatinami su pagalbininkais, sargais.

Alytaus AVPK viršininko pavaduotojas V. Jaruševičius policijos pareigūnams linkėjo dirbti ne tik laikantis įstatymų, bet į kiekvieną situaciją pažiūrėti ir širdimi, nes, anot jo, protokolais problemų neišspręsime.

„Didžiausias mūsų, pareigūnų, įvertinimas yra visuomenės pasitikėjimas“, – kalbėjo V. Jaruševičius, linkėdamas ir toliau taip dirbti, dėkodamas pareigūnams ir jų šeimoms.

Profesinės šventės proga antrojo laipsnio pasižymėjimo ženklu „Už nepriekaištingą tarnybą“ apdovanota Prienų PK Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja Ina Raškevičienė, padėkos raštas įteiktas inspektorei Birutei Endriulytei.

Prienų rajono policijos komisariato pareigūnus šventės proga sveikino Prienų rajono savivaldybės vadovai. Jie pasidžiaugė gražiu bendradarbiavimu, palinkėjo ir toliau ginti, saugoti bei padėti. Prienų rajono savivaldybės mero A. Vaicekausko padėkomis už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą formuojant saugią aplinką Prienų rajone bei užtikrinant Prienų krašto žmonių saugumą buvo apdovanoti Rosita Dastikienė, Laurynas Jaruševičius, Rimvydas Okulič-Kazarinas, Linas Randamanskas ir Kęstutis Loda.

Pareigūnus taip pat sveikino Prienų seniūnijos, Prienų rajono savivaldybės Socialinių paslaugų centro, Prokuratūros ir probacijos tarnybos atstovai.

Prienų r. policijos komisariato vadovas Andrius Rupeikis, kuriam ši profesinė šventė – pirmoji Prienuose, dėkojo pareigūnams už tarnybą, džiaugėsi, kad visuomenė jais pasitiki, linkėjo neprarasti įgyto pasitikėjimo, būti sveikiems ir laimingiems, o jų šeimos nariams – kantriems.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close