„Šaltupio“ sodyboje vėl skambėjo bardų dainos

Rugsėjo 21 d. „Šaltupio“ kaimo turizmo sodyboje vyko tradicinis, jau 9-asis bardų festivalis „Esu ruduo“.

Festivalį šiemet vedė savo kolegą Gintautą Kirkilą (Klarką) pavaduojanti režisierė Hana Šumilaitė, o žiūrovai ir klausytojai galėjo mėgautis Kastyčio Petrylos, Arūno Danieliaus, Andrėjaus Ozerenskio, Igno Lapienio, Marinos Sobolevos, Jono Bagdono, Vlado Karpavičiaus, Rūtos Tulienės, Arvydo Beigos, Kasparo Gudaičio ir Gabrielės Černiauskaitės dainomis bei Dovilės rytietiškų šokių studijos šokėjų atliekamais šokiais.

Visi bardų festivalio metu dalyviai bei Prienų rajono meras Alvydas Vaicekauskas dėkojo sodybos savininkams bei organizatoriams Gintarei bei Raimundui Puišiams.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close