Mieli mokytojai, su Jūsų švente!

Mieli Mokytojai, Jūsų dėka atrandame pirmuosius pasaulio, į kurį patenkame, stebuklus. Jūsų dėka sužinome pirmąsias žinias apie pasaulį, kuriame atsiradome, ir apie kelius, kuriai turėsime žengti visą savo gyvenimą. Jūsų dėka susipažįstame su pačiu gyvenimu. Linkime, jog Jūsų darbą visada lydėtų ryški, lyg ką tik uždegtos žvakės, šviesa ir ji niekada neblėstų. Linkime, jog Jūsų žinios visada tekėti sraunia, it Nemunas, upe ir jokia sausra ar dirbtinė užtvanka jos nesulėtintų. Linkime, jog Jūsų santykis su moksleiviu būtų lyg nauja pažintis – džiuginanti, skatinti pasitempti ir papasakoti viską, ką šiame gyvenime pažinote geriausio. Su švente! Redakcija

Mieli Mokytojai,

nuoširdžiai sveikiname Jus profesinės šventės proga ir dėkojame už kantrybę, iniciatyvumą, pasišventimą savo darbui. Linkime tikėti savo jėgomis ir sėkme, būti išminties ir gerumo pavyzdžiu mokiniams, nuoširdžiu ir gerbiamu žmogumi kolegoms, kurti auginančias bei skatinančias keistis erdves ir pasitikėjimu grįstą mokyklą – tokią, kokią gali sukurti tik mokytojai ir mokiniai.

Gražios ir prasmingos Jums šventės!

Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas

Administracijos direktorė Jūratė Zailskienė


Gerbiami mokytojai,

Mokytojo misija – ypatinga, tai išminties, kantrybės, nuoširdumo, profesionalumo lydimas darbas, kuriame svarbiausia – ugdyti, auklėti, šviesti. Jaunajai kartai Jūs dovanojate žinias, ugdote gyvenimiškas vertybes, formuojate kaip asmenybes, skatinate siekti tikslų.

Linkime, kad su moksleiviais, jų tėveliais, švietimo bendruomene, Jus sietų pasitikėjimas, draugystė, nuoširdus dalijimasis žiniomis. Kuo geriausios kloties kasdieniuose darbuose, tolerancijos, nuoširdumo ir puikios sveikatos.

 Su Tarptautine mokytojų diena!

Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė

Administracijos direktorė Jovita Tirvienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close