GERA KARMA magnio aliejus ir jo panaudojimo būdai

Magnio papildų vartojimas šios dienos visuomenei yra nepaprastai svarbus, tačiau dar svarbesnis yra tinkamas ir efektyvus šio mineralo vartojimo būdas. „Magnis yra prastai pasisavinamas geriant įprastus papildus, todėl aš leidžiu žmonėms šio mineralo injekcijas. Tokiu būdu aš esu užtikrinta, kad pacientas įsisavins 100% magnio ir jo lygis organizme pakils. To paties efekto negaliu užtikrinti vien tik paskyrusi vartoti geriamuosius papildus“, kalba gydytoja Sarah Myhill. Gydytojas Garry Gordon taip pat sutinka su šia mintimi. Tačiau vienas dalykas, kurio gydytoja Myhill nežinojo kalbėdama apie magnio papildų vartojimą buvo natūralaus magnio chlorido išgavimas iš jūros vandens.

Transderminis „magnio aliejus“

Vadinamasis magnio aliejus yra natūrali medžiaga, kurią galima naudoti tiesiogiai ant odos ar pilti į vonią, kaip kad pilamos druskos. Magnio chloridas, naudojamas transderminiu būdu, yra idealus magnio perdavimo į organizmą būdas, suteikiantis visus šio mineralo naudingus poveikius, vertinamus medicinoje. Gera žinia ir ta, jog žmonėms nėra reikalingas gydytojo receptas norint įsigyti magnio aliejaus, todėl šį produktą gali naudoti visi. Transderminis vaistinių medžiagų naudojimas yra laikomas saugesniu, efektyvesniu, patogesniu ir mažiau skausmingu nei injekcijos ar intraveniniai metodai.

Nemažai gydytojų ir pacientų magnio chloridą laiko medicininiu preparatu, kurį reikia leisti intraveniniu būdu asmeniui patyrus širdies smūgį ir taip išgelbėjant tiek infarkto, tiek kitų širdies problemų turinčių asmenų gyvybę. Tačiau išties magnio aliejus yra vienodai naudinga ir efektyvi priemonė įvairioms pacientų grupėms. Transderminiu būdu naudojamas magnio chloridas yra idealus magnio perdavimo į organizmą metodas, kurį naudojant nėra prarandamos naudingosios magnio savybės. Asmenys, patiriantys magnio trūkumą organizme, pradėję naudoti magnio aliejų, kaip mat pajus realius pasikeitimus organizme. Sužinokite kaip lengvai nustatyti ar Jums trūksta magnio ir imkitės iniciatyvos besirūpindami gera savo sveikata.

GERA KARMA™ Magnio aliejus Zechstein Inside® gali būti naudojamas tiesiai ant odos arba pilamas į vonią – abiem atvejais pajusite stiprų poveikį. Tiek transderminis, tiek geriamųjų magnio papildų vartojimas yra saugus ir gali būti naudojamas diena iš dienos – taip nuolatos jausite teigiamą šio mineralo poveikį. Magnio aliejus, nuo šio medžiagos trūkumo kenčiančiam žmogui, yra ne kas kitas kaip tikras stebuklas, o ne vieno mokslinio tyrimo metu įrodytas teigiamas magnio poveikis yra neabejotinai neginčytinas.

Greita pagalba skausmui malšinti

Šiuo metu vaistų ir maisto papildų rinkoje magnis, dėl plataus savo veikimo spektro, beveik neturi konkurentų. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad skausmo malšinimui į pagalbą pasitelkiant magnį, reikėtų jį naudoti transderminiu būdu. Gydytoja Linda Rapson, kuri specializuojasi chroniško skausmo gydyme, tvirtina, kad net apie 70% jos pacientų, besiskundžiančių raumenų skausmais, maudimu ar nuovargiu patiria magnio trūkumą organizme. „Beveik visi iš jų pajunta pagerėjimą vos tik pradėję vartoti magnio papildus“, tikina gydytoja. „Nors tai gal ir skamba per daug gerai, kad būtų tiesa, tačiau tokia realybė“. Moteris teigia ne kartą stebėjusi, kaip magnis veikia žmones, kenčiančius nuo fibromialgijos, migreninių galvos skausmų ar užkietėjusių vidurių.

Daniel Reid, knygos „Tao of Detox“ autorius teigia, kad „magnio aliejaus naudojimas yra greičiausias ir patogiausias būdas perduoti magnio chloridą į ląsteles ir kitus audinius. 2-3 papurškimai po pažastimis veikia kaip stiprus dezodorantas, o tuo pat metu magnis yra efektyviai pernešamas per odą į liaukas, limfmazgius ir kraujotaką, kuria toliau yra išnešiojamas visame organizme. Norėdami, kad magnio absorbcija vyktų nepertraukiamai – bet kuriuo paros metu pasipurkškite magnio aliejaus ant delnų arba pėdų. Nesvarbu, kur tiksliai šį aliejų purkšite ar tepsite – vos tik magniui perėjus odos barjerą, organizmas pats jį išnešios po vietas, kur jo labiausiai trūksta“.

Magnio aliejus ir sporto medicina

Transderminė magnio terapija gali tapti tikru perversmu sporto medicinoje. Treneriai gali padėti savo sportininkams kovoti su traumomis bei tuo pat metu didinti atletų ištvermę, kadangi magnio aliejus pasižymi savybe greitinti sporto metu patirtas traumas bei sumažinti skausmą ir uždegimą tuo pat metu skatinant audinių atsinaujinimą. Magnio chlorido naudojimas ant odos gerina lankstumą, todėl padeda ateityje išvengti sužalojimų. Šis mineralas taip pat didina ištvermę ir jėgą. Taigi nenuostabu, kodėl magnio terapija gali būti tokia svarbi sportininkams, jų treneriams ir gydytojams.

Gydytojas Jeff Schutt teigia, kad pakinklinės sausgyslės traumų įmanoma išvengti pasitelkus maisto papildų pagalbą, kadangi raumenų susitraukimas ir atsipalaidavimas yra priklausomas nuo tinkamo magnio kiekio ląstelėse. „Sutrumpėjusi pakinklinė sausgyslė yra nepakankamo kiekio lengvai prieinamo magnio pasekmė“, teigia vyras. Skystą magnio chloridą galima naudoti tiesiai ant achilo kulno ir taip sumažinti patinimą. Dar vienas dalykas, kurį galima daryti – mirkyti pėdas magnio chlorido vonelėse, taip saugantis nuo pakinklinės sausgyslės sužeidimų ateityje. Vienas prabangiausių medicininių gydymų Žemėje yra galimybė reguliariai lepintis magnio masažais, kurių metu naudojamas magnio aliejus. Užtenka vos 30g magnio aliejaus visam kūnui ištepti ir nesvarbu ar masažą atliks profesionalas ar mylimasis.

Yra daugybė būdų, kaip galima žmogų nuraminti, sumažinti jo streso lygį, jautrumą, sulėtinti širdies darbą ir padėti susikaupti. Tačiau niekas to nepadaro geriau nei paprasčiausias kito asmens prisilietimas. Gražiausios prisilietimų formos yra pasitelkiamos įvairiuose gydymo metoduose. Toks yra ir pagrindinis gero masažuotojo tikslas – gydyti prisilietimu. Magnio aliejus masažų metu naudojamas kaip bet koks kitas eterinis aliejus, o kartais iš jų daromas mišinys, pasižymintis itin slidžia tekstūra, nors pats magnio aliejus ir nėra tikras „aliejus“. Masažuotojai turėtų visiems savo klientams rekomenduoti išbandyti magnio aliejų, kadangi transderminiu būdu naudojamas magnis yra žymiai geriau įsisavinamas nei įprasti magnio papildai.

Suaugusiems yra rekomenduojama pusę metų kasdien naudoti apie 30g magnio aliejaus tam, kad būtų atstatytas ląstelinis magnio lygis. Vaikams magnio aliejaus kiekis turėtų būti parenkamas atsižvelgiant į jų amžių, svorį ir ūgį. Magnio aliejų galima naudoti ir tuo pat metu vartojant geriamuosius magnio papildus – taip tik greičiau ir efektyviau pajusite teigiamą šio mineralo poveikį.

GERA KARMA™ magnio aliejus Zechstein Inside® ir skausmo valdymas

Vienas svarbiausių magnio aliejaus poveikių žmonėms, sergantiems artritu ar kenčiantiems nuo dažno raumenų skausmo yra skausmo sumažinimas ir raumenų atpalaidavimas. Magnis, patekęs tiesiai ant odos, sumažina chroniškus skausmus, raumenų traukimą ir bendrai padeda atpalaiduoti raumenis bei jungiamuosius audinius. Taigi, magnis gali užtikrintai vadintis stipriu vazodiliatoriumi ir raumenis atpalaiduojančiu preparatu.

Norėdami rasti gryniausią magnio aliejų turime žvelgti į Europą. Ten, giliai žemėje, yra 250 milijonų metų amžiaus, neaktyvi magnio chlorido jūra, kuri dar nebuvo paliesta žmogaus technologijų ir kurios yra pakankamai, kad keliems šimtams metų užtektų visai žmonijai. Šis aliejus yra toks grynas, kad jį galima naudoti kaip burnos skalavimo skystį ir netgi nuryti. Jį taip pat geriau toleruoja ir oda. Šioje jūroje yra išgaunamas ir Lietuvoje sparčiai populiarėjantis GERA KARMA magnio aliejus Zechstein Inside.

Grynas ir švarus magnio aliejus gali būti naudojamas tiek geriamas kaip įprasti maisto papildai, tiek vartojamas ant odos. Transderminiu būdu vartojamas magnis atskleis platesnį savo veikimo spektrą, tačiau abiem atvejais svarbu, jog magnio aliejus būtų kiek įmanoma grynesnis, nesurištas su sunkiaisiais metalais, neskiestas ir neturėtų kitokių priemaišų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close