Birštono seniūnijoje rastas dar vienas naminės degtinės gamybos aparatas

Gegužės 15 dieną 11 val. 30 min. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato (toliau – Birštono PK) Viešosios policijos poskyrio pareigūnai Birštono savivaldybės Pelėšiškių kaime esančioje sodyboje, priklausančioje S. V., rado aparatą namų gamybos stipriesiems alkoholiniams gėrimams gaminti. Viename iš daiktų, panašių į aparatą naminei degtinei gaminti, visumos aptiko 250 litrų rusvos spalvos skysčio, panašaus į raugalą naminei degtinei gaminti.

Birštono PK dėl minėto atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. „Neteisėtas namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas“. S. V. dėl panašios nusikalstamos veikos į policijos akiratį patenka jau ne pirmą kartą.  

Prašome asmenų, galinčių suteikti informacijos apie neteisėtos prekybos alkoholiu, akcizais apmokestinamomis prekėmis atvejus, informuoti Birštono PK telefonu (8 319) 65 538, mob. 8 698      47 188, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 319)  65 534.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close