Birštono stadione – tradicinė „Futbolo diena“

Rugsėjo 14-ąją Birštono stadione vyko tradicinė „Futbolo diena“. Šventės dalyvius pasveikino Birštono savivaldybės merės pavaduotojas Vytas Kederys ir palinkėjo sportinės sėkmės bei gerų rezultatų. 

Futbolininkus ir sirgalius linksmino klounas Bumsis, kuris gera nuotaika užkrėtė tiek žiūrovus, tiek pačius žaidėjus, ypač vaikus.

Stadiono veją visai dienai užvaldė įvairaus amžiaus futbolininkai: Birštono bei Prienų savivaldybių tarybų nariai ir administracijos darbuotojai bei į svečius atvykę Vilkijos futbolininkai ir futbolininkės.

Tarp abiejų kaimyninių savivaldybių sportininkų taip pat vyko arši kova. Visgi birštoniečiai buvo stipresni ir kaimynus iš Prienų įveikė 5:1.

Šventę vainikavo AAFF III lygos rungtynės tarp Prienų-Birštono ir „Simno“ komandų, kurias žiūrovų džiaugsmui net 7:0 laimėjo jungtinė Prienų-Birštono futbolo komanda.

Pirmajame kėlinyje į varžovų vartus krito 3 įvarčiai (Mantas Karčiauskas, Povilas Damynas). Antrajame kėlinyje vėl pasižymėjo Mantas Karčiauskas (4:0), Saulius Čepkauskas (5:0), Darius Urbelionis (6:0), Saulius Čepkauskas (7:0).
Po šios pergalės Prienų-Birštono komanda AAFF III lygoje pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą.

Šventės dalyvius apdovanojo visas būrys rėmėjų: Birštono savivaldybė, LR Seimo narys Andrius Palionis, UAB „Ernas“ (Ervinas Marčiulionis) ir UAB „Osmeda“ (Valdas Stravinskas), UAB „Birštono šiluma“, UAB „Birštono vandentiekis“, viešbutis „Audenis“, Royal SPA Residence“, „Sofijos rezidencija“, „Prienų turgus“, Jūratė ir Rimas Baranauskai.

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close